Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πανσερραϊκός: Προς αναβολή το ματς λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στην Μαγνησία




STOIXIMAN SUPER LEAGUE



Βόλος - Πανσερραϊκός: Προς αναβολή το ματς λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στην Μαγνησία

INTIME NEWS

Η ισχυρή κακοκαιρία που έχει αφήσει τεράστιες πληγές στην Μαγνησία επηρεάζει και το ποδόσφαιρο, με την προγραμματισμένη για την Κυριακή (01/10, 16:30) αναμέτρηση μεταξύ του Βόλου και του Πανσερραϊκού να οδεύει προς αναβολή.

Η Μαγνησία (ξανα)δοκιμάζεται σκληρά τα τελευταία 24ωρα αφού έπειτα από την κακοκαιρία Daniel που άφησε τεράστιες πληγές, ήρθε και το φαινόμενο Ellias για να προκαλέσει και άλλες μεγάλες ζημιές στην περιοχή, με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ειδικότερα να επηρεάζονται άμεσα από όλη αυτή την κατάσταση.

Ο λόγος για το ΒόλοςΠανσερραϊκός, ματς που είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή (01/10, 16:30) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με ρεπορτάζ από μέσα της Μαγνησίας να αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανόν να έχουμε αναβολή.

Αιτία φυσικά οι πολλές καταστροφές που έχουν προκληθεί μεταξύ άλλων στην πόλη του Βόλου, με τη διοργανώτρια αρχή να είναι πιθανό ακόμη και εντός της ημέρας να πάρει τη σχετική απόφαση, έχοντας μάλιστα υπόψη πως υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες ημερομηνίες.

Σημειώνεται πως έπειτα από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη την περασμένη Τετάρτη, η αποστολή της ομάδας του Βόλου δεν επέστρεψε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί για λόγους ασφαλείας.



Source link