Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Παλαίμαχοι Ολυμπιακού: «Μοναδική στιγμή η βράβευση του Σπανούλη»


 

Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης των “ερυθρολεύκων” εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ευχαρίστησαν την πειραιώτικη ΚΑΕ και τον “Kill Bill” για την εκδήλωση της απόσυρσης της φανέλας με το νούμερο 7 στο ΣΕΦ.

Οι Παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού βράβευσαν τον “θρύλο” της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη χθες (17/09) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, παραδίδοντάς του ένα κάδρο με την “ερυθρόλευκη” φανέλα με το Νο7.

Με τη σειρά του, ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού συνεχάρη την  “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ για την βραδιά και την… φαντασμαγορική εκδήλωση, τονίζοντας πως… ζήλεψαν που δεν συνηθιζόταν να τιμώνται οι μεγάλοι παίκτες αναλόγως και στη δική τους εποχή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού:

«Για εμάς που αποτελούμε μέρος της Ιστορίας του Ολυμπιακού ήταν μια μοναδική στιγμή, να τιμήσουμε, έναν τόσο μεγάλο μπασκετμπολίστα, τον μεγαλύτερο της σύγχρονης Ιστορίας της ομάδας μας.

Η εκδήλωση ήταν τόσο άρτια οργανωμένη, παρέπεμπε σε αντίστοιχες του ΝΒΑ και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως σχεδόν… ζηλέψαμε που στην εποχή μας δεν συνηθιζόταν να τιμώνται οι μεγάλοι παίκτες για την προσφορά τους από τις ομάδες τους».

Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού είχε τη χαρά να συμμετάσχει στην ιστορική και αξέχαστη βραδιά της απόσυρσης της ερυθρόλευκης φανέλας με το Νο7 του Βασίλη Σπανούλη, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Κυριακή (17/9), από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Για εμάς που αποτελούμε μέρος της Ιστορίας του Ολυμπιακού ήταν μια μοναδική στιγμή, να τιμήσουμε, έναν τόσο μεγάλο μπασκετμπολίστα, τον μεγαλύτερο της σύγχρονης Ιστορίας της ομάδας μας.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από εμάς στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, τους ιδιοκτήτες της, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τον γενικό διευθυντή Νίκο Λεπενιώτη, τον αθλητικό διευθυντή Χρήστο Μπαφέ και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης που μας συμπεριέλαβαν στη «νύχτα του Θρύλου» (σ.σ. Night of the Legend).

Η εκδήλωση ήταν τόσο άρτια οργανωμένη, παρέπεμπε σε αντίστοιχες του ΝΒΑ και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως σχεδόν… ζηλέψαμε που στην εποχή μας δεν συνηθιζόταν να τιμώνται οι μεγάλοι παίκτες για την προσφορά τους από τις ομάδες τους.

Από όλους εμάς, λοιπόν το μήνυμά μας στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον Βασίλη Σπανούλη, τώρα που η φανέλα με το Νο 7 ίπταται στον «ουρανό» του ΣΕΦ είναι…

ΤΗΑΝΚ ΥΟU FOR THE MEMORIES!».//Γ.



Source link