Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

”Καθάρισε” με Ράντονιτς – www.ertsports.gr


 

Σαλερνιτάνα και Τορίνο διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους στο “Arechi Stadium” στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Serie A. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 27χρονο Σέρβο η ομάδα του Τορίνο επικράτησε άνετα με 3-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στην φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς ο απολογισμός στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές είναι μία ήττα και δύο ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά το Τορίνο θέλησε να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση και την εντός έδρας νίκη επί της Τζένοα.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι δεν είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξαν νωρίς το σκορ στο 15′ μετά από έξοχο τελείωμα του Αλεσάντρο Μπουοντζόρνο στην κάτω δεξιά γωνία της εστίας του Οτσόα. Η Σαλερνιτάνα δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για γκολ, στο 41′ ο Ράντονιτς βρήκε λίγο χώρο και εκτέλεσε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και οδήγησε την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο γκολ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Τορίνο έβαλε τέλος σε όποια ”όνειρα” είχε η Σαλερνιτάνα να γυρίσει το ματς, σκοράροντας στο 50′ και πάλι με τον Νεμάνια Ράντονιτς. Στο 59′ η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς βρήκε και τέταρτο γκολ, όμως μετά από εξέταση του VAR το τέρμα ακυρώθηκε σωστά λόγω οφσάιντ. Η Σαλερνιτάνα στην συνέχεια είχε κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο η Τορίνο δεν άφησε περιθώρια και το παιχνίδι τελείωσε με το ευρύ σκορ 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Την πέμπτη αγωνιστική η Σαλερνιτάνα θα ψάξει το πρώτο τρίποντο με αντίπαλο την Φροζινόνε (22/9) στην έδρα της. Ενώ η Τορίνο θα υποδεχτεί στο γήπεδό της την Ρόμα (24/9).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Serie A:

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Γιουβέντους – Λάτσιο 3-1
Ίντερ – Μίλαν 5-1
Τζένοα – Νάπολι 2-2

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Κάλιαρι – Ουντινέζε 0-0
Μόντσα – Λέτσε 1-1

Φροζινόνε – Σασουόλο 4-2
Φιορεντίνα – Αταλάντα 3-2
Ρόμα – Έμπολι 7-0

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Σαλερνιτάνα – Τορίνο 0-3
21:45 Βερόνα – Μπολόνια.

//ΜΛ.

 



Source link