Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πένο ο ”δεύτερος” για το Μαρούσι


 

Σε νέα μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς σήμερα (4/9) ανακοίνωσε τον 26χρονο γκαρντ, θέλοντας να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Ο Στέφαν Πένο με αρκετές παρουσίες σε Ευρώπη και με εμπειρία από κορυφαίο επίπεδο, έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αμαρουσίου, το οποίο συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση με στόχο να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς, θυμίζουμε η πρώτη μεταγραφή ήταν ο Χάρης Γιαννόπουλος, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο 26χρονος περιφερειακός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Μπαρτσελόνα με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο στην Euroleague, παρότι αγωνίστηκε κυρίως στην δεύτερη ομάδα του συλλόγου, στην συνέχεια τον απέκτησε η Άλμπα Βερολίνου, ενώ σημαντικές εμφανίσεις έχει και με τις Ράστα Φέχτα, Πριενάι και Μπιλμπάο, την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα της Λιετκαμπέλις. //ΜΛ.

 

Η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου 1896 ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον αθλητή Στέφαν Πένο!»



Source link