Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Διακόπηκε το φιλικό του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό


 

Δεν εξελίχθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο το πρώτο φιλικό των “ερυθρόλευκων”, δεδομένου πως αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού ο Άλεκ Πίτερς και ο Τζορτζ Πάπας. Στο 32ο λεπτό ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, κατόπιν συμφωνίας με την ομάδα της Πάτρας, η οποία κέρδιζε σε αυτό το σημείο με 61-45.

Το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο στις αρχές της τέταρτης περιόδου, κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων. Οι τραυματισμοί ήταν ο λόγος που έπληξαν τους “ερυθρόλευκους”, καθώς στη διάρκεια της αναμέτρησης αποχώρησαν τόσο ο Άλεκ Πίτερς όσο και ο Τζορτζ Πάπας. Αμφότεροι με πρόβλημα στο πόδι.

Στο σημείο της διακοπής, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου προηγούνταν με +16 (61-45), δείχνοντας κάποια θετικά δείγματα χωρίς ωστόσο να είναι τελείως αντιπροσωπευτικά.

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε στην διάθεση του 8 παίκτες. Συγκεκριμένα, απουσίαζαν οι πέντε διεθνείς (Παπανικολάου, Φαλ, Ουόκαπ, Λαρεντζάκη, Λούντζη) που έχουν άδεια και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος συνεχίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ δεν αγωνίστηκαν επίσης ο Σακίλ ΜακΚίσικ (επέμβαση στην μύτη) κι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (τενοντίτιδα αχίλλειου δεξιά).

Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ.//ΓΓ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Κάουαν 11 (2), Βασιλείου, Κόνιαρης 5 (1), Χρυσικόπουλος 3 (1), Στίβενς 4 (βασική 5άδα), Μπαζίνας 4, Χέιλ 12 (1), Κόφεϊ 6 (1), Εχενίκε 16, Πρέκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάνααν 8 (1), Σίκμα 5, Πάππας 9 (1), Πίτερς 10 (2), Τανούλης 3 (βασική 5άδα), Τσάμης 3, Αμπόσι, Σεγκούρα, Οικονομόπουλος 7.



Source link