Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο τερματοφύλακας της Λάτσιο το έκανε κόντρα στην Ατλέτικο όπως ο Μπολάτ μετά από 14 χρόνια




CHAMPIONS LEAGUE



Lazio's goalkeeper Ivan Provedel, back, celebrates scoring his side's opening goal with teammate Gustav Isaksen during a Champions League group E soccer match between Lazio and Atletico Madrid, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, Sept. 19, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini)
Lazio’s goalkeeper Ivan Provedel, back, celebrates scoring his side’s opening goal with teammate Gustav Isaksen during a Champions League group E soccer match between Lazio and Atletico Madrid, at Rome’s Olympic Stadium, Tuesday, Sept. 19, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini)
AP PHOTO / ANDREW MEDICHINI

Ο τερματοφύλακας της Λάτσιο, Ιβάν Προβεντέλ, έγραψε ιστορία με το γκολ του στο 90+5′ απέναντι στην Ατλέτικο καθώς έγινε ο πρώτος που σκοράρει σε κανονική ροή παιχνιδιού μετά από 14 χρόνια.

Ο τερματοφύλακας της Λάτσιο, Ιβάν Προβεντέλ, κινήθηκε σαν φορ και με κεφαλιά στο 90+5′ πέτυχε το 1-1 για τους Ιταλούς κόντρα στην Ατλέτικο στην πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Ο Προβεντέλ μάλιστα έγινε ο πρώτος που σκοράρει σε κανονική ροή παιχνιδιού της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από 14 χρόνια. Τελευταίος ήταν ο πρώην κίπερ της Σταντάρ Λιέγης, Σινάν Μπολάτ που με κεφαλιά είχε ισοφαρίσει την Άλκμααρ σε 1-1 επίσης στο 90+5′.

Στο Champions League έχουν μπεί άλλα τέσσερα γκολ από τερματοφύλακα, όμως είναι όλα με πέναλτι. Τρία έχει πετύχει ο Μπουτ, όλα κόντρα στη Γιουβέντους, όμως με τρεις διαφορετικές ομάδες. Με το Αμβούργο, τη Λεβερκούζεν και την Μπάγερν.

Το τελευταίο γκολ τερματοφύλακα στη διοργάνωση ήταν από τον Ενγιέμα το 2010 στην ήττα της Χαποέλ Τελ Αβίβ απέναντι στη Λιόν, όταν είχε βρει δίχτυα από την άσπρη βούλα.



Source link