Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Τεν Χαχ έβγαλε στη σέντρα τον Σάντσο και ο Άγγλος απάντησε σκληρά στον Ολλανδό




ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έβγαλε στη σέντρα τον Σάντσο και ο Άγγλος απάντησε σκληρά στον Ολλανδό

@2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως άφησε εκτός αποστολής από το ματς με την Άρσεναλ τον Σάντσο λόγω της παρουσίας του στις προπονήσεις και ο Άγγλος εξτρέμ απάντησε με σκληρή γλώσσα στον Ολλανδό μέσω μηνύματός του Twitter.

Ενός κακού μύρια έπονται. Δεν έφτανε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ στο “Έμιρεϊτς” με τα δύο γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις, ήρθε και η ανοιχτή κόντρα μεταξύ του Έρικ τεν Χαχ με τον Τζέιντον Σάντσο για να κάνει ακόμα πιο βαριά την ατμόσφαιρα πάνω από το “Ολντ Τράφορντ”.

“Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με την Άρσεναλ ο Τζέιντον λόγω της απόδοσής του στην προπόνηση. Θα πρέπει να πιάνεις ένα συγκεκριμένο επίπεδο κάθε ημέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις επιλογές στην επίθεση, οπότε δεν επιλέχτηκε για αυτό το παιχνίδι”, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου για τον Σάντσο ο Έρικ τεν Χαχ, με τον Άγγλο εξτρέμ να μην αφήνει όμως τίποτα να πέσει χάμω και να δίνει την απάντησή του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

“Σας παρακαλώ μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε! Δεν θα επιτρέψω σε ανθρώπους να λένε πράγματα που είναι εντελώς ψευδή. Πήγα πολύ καλά στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα.

Πιστεύω ότι υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν επιλέχτηκα, είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος εδώ και καιρό κάτι που δεν είναι δίκαιο!

Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου και να συνεισφέρω στην ομάδα μου. Σέβομαι όλες τις αποφάσεις που παίρνει το προπονητικό επιτελείο, παίζω μαζί με φανταστικούς παίκτες και είμαι ευγνώμων για αυτό και ξέρω πως κάθε εβδομάδα είναι πρόκληση.

Θα συνεχίσω να παλεύω για αυτό το σήμα ό,τι και αν γίνει”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σάντσο, ο οποίος στα πρώτα τρία παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League βρέθηκε στον πάγκο των αναπληρωματικών.

Σημειώνεται πως ο 23χρονος δεν έχει μπορέσει να καθιερωθεί στο “Ολντ Τράφορντ” από τότε που πήρε τη μεταγραφή του από την Ντόρτμουντ, μετρώντας μόλις 12 γκολ στις δύο περασμένες σεζόν, με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να να είναι ανοιχτή στην πώλησή του το περασμένο καλοκαίρι αλλά τον ίδιο να παραμένει στο δυναμικό της.



Source link