Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Πογκμπά θετικός σε τεστοστερόνη

Θετικός βρέθηκε ο Πολ Πογκμπά σε τεστ αντι-ντόπινγκ! Ο άλλος διεθνής μέσος, όπως αναφέρει η ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello sport», βγήκε θετικός σε τεστ αντιντόπινγκ που έγινε μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Γιουβέντους, όπου κέρδισαν οι «μπιανκονέρι» με 3-0 με τον Γάλλο να βρίσκεται στον πάγκο. Η απαγορευμένη ουσία στην οποία βρέθηκε θετικός ο Γάλλος μέσος ήταν η τεστοστερόνη.

Ο Πογκμπά κινδυνεύει με μέγιστη ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών. Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport» θα πρέπει να υπάρξουν νέεες αναλύσεις για να επιβεβαιωθεί η θετικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία περίπτωση διαμάχης για το ντόπινγκ στη Serie A είναι αυτή του Αργεντινού αμυντικού της Αταλάντα, Χοσέ Λουίς Παλομίνο, θετικός το 2022, ο οποίος όμως στη συνέχεια αθωώθηκε από το εθνικό δικαστήριο αντιντόπινγκ.

Για τη Γιουβέντους, ένα θετικό τεστ έρχεται 22 χρόνια μετά από αυτή του Έντγκαρ Ντέιβιντς, που βρέθηκε (η ουσία εκείνη την εποχή ήταν η νανδρολόνη) και σε εκείνη την περίπτωση στο τέλος του αγώνα μεταξύ των «Μπιανκονέρι» και της Ουντινέζε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link