Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Θα πέσει ξύλο» – Αποκαλυπτικό βίντεο για τη δράση των αστυνομικών στα επεισόδια έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας

«Θα μπούμε μες στον κόσμο και θα πέσει ξύλο». Αυτή είναι η οδηγία που δίνει ένας αστυνομικός σε συναδέλφους του στο πλαίσιο της συγκέντρωσης των πλημμυροπαθών έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, οι οποίοι είχαν μαζευτεί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για όσα τραγικά συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα στην περιοχή ύστερα από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες κατά την άφιξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος προέβη λίγο αργότερα σε δηλώσεις από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων όπου και ανακοινώθηκαν από τους αρμόδιους Υπουργούς τα μέτρα στήριξης για τους πληγέντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο

Στο περιστατικό αναφέρθηκε η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της

«Σημειώνεται ότι, έχει ήδη διαταχθεί, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση (ΠΔΕ) προκειμένου να διερευνηθούν ενέργειες αστυνομικών, οι οποίες καταγράφονται σε βίντεο που αναπαράγονται σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης».



Source link