Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει ομάδα για να παίξει στο Final Four’




ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ



Ιτούδης: "Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει ομάδα για να παίξει στο Final Four"

INITIME

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε ενόψει του αυριανού (2/11) αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό (19:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν φτιάξει ομάδα που έχει ως στόχο το Final Four, προσθέτοντας ότι η Φενέρ πρέπει να είναι συνεπής στο πλάνο της.

Η Φενέρμπαχτσε περιμένει αύριο (2/11) τον Ολυμπιακό (19:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Δημήτρη Ιτούδη να αναφέρεται στο παιχνίδι και να λέει καλά πράγματα για τους “ερυθρόλευκους”.

«Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει ομάδα για να παίξει στο Final Four. Έχει εμπειρία, παίζει καλό μπάσκετ και μια physical ομάδα” ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, για να προσθέσει:

Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να σουτάρουν και να δημιουργήσουν. Παράλληλα, πηγαίνουν πολύ στα επιθετικά ριμπάουντ.

Για να αποκτήσουμε το πάνω χέρι στο παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε αυτούς σε όλους αυτούς τους τομείς του παιχνιδιού και να είμαστε ανταγωνιστικοί από την πρώτη στιγμή”.



Source link