Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Οριστικά χωρίς Χουάνκαρ και στον αγώνα με την Λαμία




ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ



Ο Χουάνκαρ στο Μπράγκα - Παναθηναϊκός
Ο Χουάνκαρ στο Μπράγκα – Παναθηναϊκός
INTIME

Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χουάνκαρ και στο σαββατιάτικο (4/11, 17:30, COSMOTE SPORT 1 HD) εκτός έδρας ματς με την Λαμία για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League, καθώς ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη (1/11).

Τις υπηρεσίες του Χουάνκαρ και στο σαββατιάτικο ματς (4/11, 17:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από SPORT24) απέναντι στην Λαμία στο “Αθανάσιος Διάκος”, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός.

Ο Ισπανός μπακ, που τραυματίστηκε στο αριστερό αυτί (διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής ήταν η γνωμάτευση) στο ντέρμπι της 22ας Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, έπειτα από κροτίδα που έπεσε στο 50ό λεπτό στο χώρο προθέρμανσής του, είχε δοκιμάσει να κάνει ατομικό πρόγραμμα το πρωί της Δευτέρας (30/10), όμως είχε αισθανθεί ζαλάδα κι εγκατέλειψε την προπόνηση, μένοντας ξανά εκτός έκτοτε.

Από εκεί και πέρα, ο Τόνι Βιλένα έκανε ατομικό και την Τετάρτη (1/11), ωστόσο από αύριο αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε φουλ πρόγραμμα μετά την κάκωση στο αριστερό γόνατο που υπέστη στο ματς με τον Πανσερραϊκό και θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Λαμία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ασκήσεις κατοχής, ανάπτυξη παιχνιδιού, τακτική και παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.



Source link