Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο «Μπούλης» και τα σκάγια πάνω από την κούνια του μωρού

Μέχρι την κούνια ενός μωρού έφτασαν τα σκάγια από μια κυνηγητική καραμπίνα που χρησιμοποίησε ένας νεαρός, με το παρατσούκλι «Μπούλης», θέλοντας να λύσει, με αυτόν τον τρόπο, τις οικογενειακές του διαφορές. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Γέρακα και ο καταγγέλλοντας κάλεσε την Άμεση Δράση όταν μέσα στον ύπνο του άκουσε πυροβολισμούς. Αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο εντόπισαν τέσσερα φυσίγγια από κυνηγητικό όπλο, τα οποία θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της επίθεσης ήταν οι ενδοοικογενειακές διαφορές μεταξύ του φερόμενου δράστη και της γυναίκας του, εγγονής του θύματος της επίθεσης, που είχε γίνει πριν από λίγες μέρες. «Ο «Μπούλης» είναι γαμπρός μου γιατί έχει παντρευτεί την εγγονή μου. Εκείνη έφυγε από το σπίτι γιατί την χτυπούσε και έτσι ήρθε σε εμάς. Έτσι ξεκίνησε να κάνει φασαρίες ο «Μπούλης», για να γυρίσει πίσω. Θέλω να τιμωρηθούν αυτοί που μας πυροβόλησαν» φέρεται να είπε η γιαγιά της νεαρής μιλώντας στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια, το θύμα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης επέβαινε σε αυτοκίνητο με συνεργό του που τον περίμενε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παλλήνης έκαναν έρευνες και τελικά εντόπισαν και συνέλαβαν τον αποκαλούμενο «Μπούλη», ηλικίας 23 ετών και τον συνεργό του 44 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή ενώ αναζητούν και έναν τρίτο, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης δύο εκ των κατηγορουμένων, Γιάννης Γλύκας και Δημήτρης Μπελδέκος, δήλωσαν μετά τις απολογίες των πελατών τους ότι «από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει μετά βεβαιότητας ότι δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας ήταν οι εντολείς μας. Πιο συγκεκριμένα δεν υπάρχει κανένα βιντεοληπτικό ή φωτογραφικό υλικό που να τους απεικονίζει, παρά μόνο η ψευδής αναφορά των δήθεν θυμάτων. Δηλώνουμε την ικανοποίηση μας για το γεγονός ότι οι δυο κατηγορούμενοι αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link