Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Λίνγκαρντ χρειάζεται να περιμένει ως τον Ιανουάριο για να κλείσει το deal με την Αλ Ετιφάκ




ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Ο Τζέσε Λίνγκαρντ πανηγυρίζει γκολ του με την εθνική Αγγλίας απέναντι στην Ανδόρα | 5 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τζέσε Λίνγκαρντ πανηγυρίζει γκολ του με την εθνική Αγγλίας απέναντι στην Ανδόρα | 5 Σεπτεμβρίου 2021
@2021 IAN WALTON/AP IMAGES

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ έπεισε τους ανθρώπους της Αλ Ετιφάκ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Σαουδική Αραβία και όλα δείχνουν πως θα υπογράψει με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ, κάτι όμως που δεν μπορεί να γίνει πριν από τον Ιανουάριο.

Μετά από εβδομάδες προπονήσεων με την Γουέστ Χαμ, ο Τζέσε Λίνγκαρντ αποφάσισε να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει από την Αγγλία στην Σαουδική Αραβία αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και φαίνεται πως τον βρήκε.

Αυτός θα είναι η Αλ Ετιφάκ, με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών από το Νησί να αναφέρουν πως ο πρώην μεσοεπιθετικός των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ και Νότιγχαμ έπεισε τουςανθρώπους της τόσο μέσα από την παρουσία του στις προπονήσεις όσο και από το γκολ που πέτυχε κατά τη διάρκεια του φιλικού μεσοβδόμαδα.

Παρά το γεγονός ωστόσο πως είναι ελεύθερος, έπειτα από το τέλος της συνεργασίας του με την Νότιγχαμ, ο 30χρονος θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χώρος για εκείνο στον ρόστερ.

Η αιτία έχει να κάνει με τον αριθμό των ξένων, με τον κανονισμό του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας να επιτρέπει σε κάθε ομάδα να μάξιμουμ οκτώ μή γηγενείς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και την Αλ Ετιφάκ να έχει ήδη 10, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να αποχωρήσουν κάποια πριν κάνει την εγγραφή νέων.

Υπενθυμίζεται πως πέρα από τον Στίβεν Τζέραρντ, ο Λίνγκαρντ θα συναντήσει και αρκετούς γνώριμούς του από το αγγλικό πρωτάθλημα αφού με τη φανέλα της Αλ Ετιφάκ αγωνίζονται μεταξύ άλλων οι Τζόρνταν Χέντερσον, Μουσά Ντεμπελέ, Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ και Ντεμαράι Γκρέι.



Source link