Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Οργανώμενοι Λάρισας: «Η ΠΑΕ έχει προσφέρει μηδενική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς»


 

Οι φίλοι της Λάρισας στέκονται δίπλα στους πλημμυροπαθείς και σχολιάζουν καυστικά τις ενέργειες του συλλόγου καθώς δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο βοήθειας για τους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Σε μια ανακοίνωση αναφοράς για τους πληγέντες του κάμπου αλλά και του αρχηγού της ομάδας της Λάρισας Κώστα Θεοδωρόπουλου προχώρησαν οι οπαδοί των “βυσσινί”, δικαιολογώντας τον αθλητή της ομάδας. Από την άλλη πλευρά δεν δέχονται την συμπεριφορά των μετόχων του συλλόγου για την μηδενική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς.

 

Η ανακοίνωση των φίλων της Λάρισας:

«Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας του οργανωμένου οπαδικού κινήματος της ΑΕΛ, του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Κώστα Θεοδωρόπουλου, του προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη και του τεχνικού διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση. Προσπαθήσαμε να επιλύσουμε από κοινού το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και αποτελεί μελανή σελίδα της ιστορίας της ΑΕΛ, σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο για τη Λάρισα.

Δικαιολογούμε την αλλόκοτη συμπεριφορά του αρχηγού Κώστα Θεοδωρόπουλου απέναντι στο τεχνικό τιμ τις τελευταίες ημέρες, καθώς από τις πλημμύρες καταστράφηκε το σπίτι του. Σίγουρα κανένας παίκτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές συνθήκες όταν το μέλλον του και της οικογένειάς του βρίσκεται σε κίνδυνο. Δεν δικαιολογούμε όμως την ανάρμοστη συμπεριφορά της ΠΑΕ κατά το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα του μεγαλομετόχου Αχιλλέα Νταβέλη, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και επίσημα και ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση.

Δεν δικαιολογείται η συνεχόμενη προσπάθεια διάσπασης του δεσμού μεταξύ Ομάδας και κόσμου. Η ΠΑΕ έχει μετατραπεί σε προεκλογικό γραφείο, το οποίο αντιμετωπίζει τους παίκτες ως εργαζόμενους σε επιχείρηση και όχι ως τους ανθρώπους που αγωνίζονται με το άλογο στο στήθος. Επιλέξαμε το τελευταίο διάστημα να περιμένουμε για την επιστροφή της ομαλότητας στην καθημερινότητα της ΑΕΛ, όμως η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Από την πρώτη στιγμή που άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς σταθήκαμε δίπλα στην Ομάδα και στηρίξαμε τη νέα διοίκησή της. Ακόμα και στην περσινή σεζόν, όταν η ΑΕΛ βρισκόταν πολύ μακριά από τους στόχους της, δεν απαιτήσαμε όπως μάλλον θα έπρεπε τότε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αποφύγουμε τις σημερινές καταστάσεις. Νιώθουμε πως ζούμε ξανά την επταετία Κ..για τις τελευταίες ημέρες. Δεν είναι δυνατόν η ΠΑΕ να έχει προσφέρει ΜΗΔΕΝΙΚΗ βοήθεια στους πλημμυροπαθείς του τόπου μας και να στηρίζει την επίσκεψη ενός ανύπαρκτου πρωθυπουργού σε μια ανύπαρκτη περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το κερασάκι στην τούρτα για εμάς αποτελεί η κλήση σε απολογία του αρχηγού Κώστα Θεοδωρόπουλου και πιο συγκεκριμένα η διαπόμπευσή του, ενώ αποτελεί έναν από τους πληγέντες της τεράστιας καταστροφής που συνέβη τις περασμένες ημέρες.

Από εμάς είναι η πρώτη και η τελευταία προειδοποίηση, αν δεν θέλετε ο κόσμος να προσέρχεται στο γήπεδο σε αριθμούς επταετίας, πάρτε το αλλιώς άμεσα. Ζητάμε δημόσια από την ΠΑΕ να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς που εκτόξευσε απέναντι στον αρχηγό της Ομάδας και να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο που στήριξε τη διοίκηση από την πρώτη στιγμή και σήμερα ζει ξανά μαύρες ημέρες περασμένων χρόνων.»



Source link