Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κρατήθηκαν οι ισορροπίες στο “Σίτι Γκράουντ”


 

Στο 1-1 έμειναν οι Νότιγχαμ Φόρεστ και Μπέρνλι στο τελευταίο ματς της 5ης αγωνιστικής της Premier League. Από ένα ημίχρονο και ένα γκολ είχαν οι δύο ομάδες, σε ένα κατά τα άλλα ισορροπημένο παιχνίδι. 

Παρά το γκολ του Αμντούνι τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου που έστειλε τους “κλάρετς” στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, η ομάδα του Στιβ Κούπερ επέστρεψε δυναμικά στο δεύτερο μέρος, για να ισοφαρίσει με τον Χάτσον-Οντόι ο οποίος σκόραρε ένα γκολ… ποίημα.

Αποβολή για τον Φόρεστ στις καθυστερήσεις, στη φάση που διέκοψε τον φρενήρη ρυθμό του παιχνιδιού, το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε γίνει… ροντέο.

Ο αγώνας

Με… φόρα προσπάθησαν να μπουν οι γηπεδούχοι στον αγώνα, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ. Ο Χάντσον-Οντόι πήγε να βάλει τη Φόρεστ μπροστά στο 16′, επικυρώνοντας την καλή της εικόνα, αλλά ο Τράφορντ απέκρουσε εντυπωσιακά και το 0-0 παρέμεινε.

Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Βίνσεντ Κομπανί άρχισε να εξισορροπεί την κατάσταση στο γήπεδο και απάντησε με δική της μεγάλη ευκαιρία. Πιο συγκεκριμένα με τον Αμντούνι ο οποίος είδε τον Τέρνερ να πέφτει και να μην επιτρέπει στη μπάλα να πάει στα δίχτυα. Οι “κλάρετς” όμως, είχαν πάρει για τα καλά μέτρα στο γήπεδο και στο 41′, ο Αμντούνι τιμώρησε με ένα συρτό αριστερό σουτ ακριβείας, έπειτα από ωραίο γύρισμα του Κολεόσο, κάνοντας το 1-0.

Αποφασισμένη για την ισοφάριση μπήκε στο “Σίτι Γκράουντ” η Νότιγχαμ στο δεύτερο ημίχρονο. Και το πέτυχε, με το 1-1 να έρχεται με τον καλύτερο τρόπο. Ο Χάτσον-Οντόι σκόραρε το γκολ της αγωνιστικής στο 62′, με ένα τεχνικό σουτ ακριβείας από την άκρη της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα δοκάρι και μέσα.

Με το ματς να είναι αρκετά ισορροπημένο, παρά το μομέντουμ που κέρδισε προς ώρας η ομάδα του Στιβ Κούπερ, το επόμενο γκολ θα μπορούσε να έρθει ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε ομάδα. Τελικά, οι “κλάρετς” ήταν εκείνοι που βρήκαν δίχτυα με τον Φόστερ στο 77′, αλλά το γκολ ακυρώθηκε χάρη στον VAR και το βίντεο ριπλέι, καθώς ο Μπέργκε είχε κάνει χέρι νωρίτερα στη φάση.

Ο Φόστερ αποβλήθηκε 3 λεπτά πριν το τέλος των καθυστερήσεων, λόγω αψυχολόγητης αγκωνιάς σε αντίπαλο, αφήνοντας έτσι την ομάδα του Βίνσεντ Κομπανί με 10 παίκτες.

Και οι δύο ομάδες πάντως, είχαν παλέψει μέχρι τέλους για το γκολ που θα χάριζε τη νίκη, πριν την κόκκινη του Φόστερ, αλλά οι άμυνες “έσβησαν” αμφότερες τους κινδύνους και τις ευκαιρίες του αντιπάλου, μένοντας έτσι με τον βαθμό της ισοπαλίας.//ΓΑ

ΓΚΟΛ: 41′ Αμτνούνι, 62′ Χάτσον-Οντόι
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 12′ Τράφορντ, 32′ Μανγκαλά, 34′ Μοντιέλ, Ρόμπερτς 90+6
ΚΟΚΚΙΝΗ: 90+4 Φόστερ

Νότιγχαμ Φόρεστ (Στιβ Κούπερ): Τέρνερ, Μοντιέλ (53′ Ταβάρες) , Γουόραλ, Μακένα, Έϊνα. Σανγκαρέ, Μανγκαλά (71′ Γέιτς), Ελάνγκα, Γκιμπς-Γουάιτ, Χάτσον-Οντόι (71′ Οριγκί), Αγουονίγι (88′ Γουντ).
Μπέρνλι (Βίνσεντ Κομπανί): Τράφορντ, Ρόμπερτς, Αλ Ντακίλ, Μπέγερ (88′ Ντελκρουά), Τέιλορ, Μπράουνχιλ, Κάλεν, Γκούντμουντσον (63′ Ζαρούρι), Αμντούνι (63′ Μπέργκε), Κολεόσο (76′ Ενταγισίμιε), Φόστερ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Premier League:

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Γουλβς – Λίβερπουλ 1-3
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 1-3
Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3
Τότεναμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-1
Φούλαμ – Λούτον 1-0
Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας 3-1
Νιούκαστλ – Μπρέντφορντ 1-0

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Μπόρνμουθ – Τσέλσι 0-0
Έβερτον – Άρσεναλ 0-1

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι 1-1





Source link