Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ντέκο: «Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την άφιξη του Βίτορ Ρόκε»


 

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε τις επαφές για την απόκτηση ενός από τα νέα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, τον Βίτορ Ρόκε της Ατλέτικο Παρανένσε. Οι Καταλανοί είχαν το πλεονέκτημα, καθώς ο 18χρονος φορ ήθελε εξ’ αρχής να συνεχίσει την καριέρα του στο “Καμπ Νόου’, αλλά προέκυψε πρόβλημα που θέτει σε αφιβολία την ένταξη του στους “μπλαουγκράνα”.

Η “Μπάρτσα” έκλεισε τη συμφωνία στα 35 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του, παρά τα οικονομικά προβλήματα της και συμφωνήθηκε να τον εντάξει στο δυναμικό της από το Ιανουάριο του 2024, έχοντας δεσμευτεί σε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ομοσπονδία της Ισπανίας όμως ανακοίνωσε πως μειώθηκε το οικονομικό περιθώριο της Μπαρτσελόνα και θα πρέπει να πουλήσει κάποιον παίκτη της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να μπορέσει να εντάξει στο δυναμικό της τον νεαρό Βραζιλιάνο φορ.

Ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ντέκο, επιβεβαίωσε τα προβλήματα, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Σίγουρα υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά θα τα ρυθμίσουμε. Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα για την άφιξη του Βίτορ τον Ιανουάριο», τόνισε σχετικά ο Πορτογάλος παράγοντας.

Ο νεαρός επιθετικός, που διεκδικούνταν επίσης από Άρσεναλ και Τσέλσι, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας του με τη φανέλα της Ατλέτικο Παρανένσε, είναι μέλος της εθνικής ομάδας των ελπίδων και χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς του αθλήματος ως ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο Ρόκε αποκτήθηκε το 2022 από την Κρουζέιρο αντί μόλις τριών εκατ. ευρώ και από τότε έχει 30 συμμετοχές και επτά γκολ στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με τη φανέλα της Ατλέτικο. Στο συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα έχει συμφωνηθεί να μπει απαγορευτική ρήτρα εξαγοράς στο ένα δισ. ευρώ.//Λ.

 



Source link