Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ιντζάγκι: «Θέλαμε να χαρίσουμε ένα τέτοιο ντέρμπι στο σύλλογο»


 

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Ίντερ μετά το χθεσινό θρίαμβο (5-1) της ομάδας του επί της συμπολίτισσας Μίλαν στο «derby della mantonnina» για την 4η αγωνιστική της Serie A.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφατική επικράτηση των παικτών του, σε βάρος των “ροσονέρι”. Ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως άπαντες στο σύλλογο ήθελαν να… χαρίσουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα στους εαυτούς τους.

«Θέλαμε να χαρίσουμε ένα τέτοιο ντέρμπι στον σύλλογο, στους οπαδούς και σε όλη την οικογένεια της Ίντερ. Το πιστέψαμε και κάναμε τα πάντα όσο καλύτερα μπορούσαμε», είπε ο Ιταλός προπονητής μιλώντας στην “Inter TV”.

«Τα παιδιά αγωνίστηκαν πολύ καλά, ειδικά αυτοί που μπήκαν ως αλλαγή στη συνέχεια του αγώνα. Το 2-1 θα μπορούσε να μας είχε βλάψει, αλλά μας βοήθησε. Έδειξαν όλοι μεγάλο πνεύμα, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, ζούσαμε τις στιγμές του αγώνα, ήταν πάντα ξεκάθαρες. Η ομάδα μπόρεσε να υποστεί την επίδραση του γκολ που δέχθηκε, ήμασταν όλοι πολύ καλοί».



Source link