Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Νεϊμάρ: «Δεν είμαι απόλυτα έτοιμος, αλλά το μυαλό και το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση»


 

Ο σταρ της Αλ Χιλάλ παραδέχθηκε ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση της εθνικής Βραζιλίας με την Βολιβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Ωστόσο, ο Νεϊμάρ σκοπεύει ν’ αγωνιστεί, καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι απόλυτα έτοιμος, αλλά το μυαλό και το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση. Δεν είναι η πρώτη φορά που καλούμαι στην εθνική σε αυτήν την κατάσταση. Πριν από μερικά χρόνια ήμουν στην ίδια κατάσταση και έπαιξα 90 λεπτά. Πάντα θα ξέρουμε πώς να παίζουμε ποδόσφαιρο. Είναι σαν να κάνουμε ποδήλατο».

Ο Βραζιλιάνος σταρ δεν μπόρεσε να κάνει το ντεμπούτο του με τη Αλ Χιλάλ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, λόγω «μικρού τραυματισμού», σύμφωνα με τον Πορτογάλο προπονητή του Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος είπε ότι αμφιβάλλει για τη ετοιμότητα του προκειμένου να παίξει εναντίον της Βολιβίας.

«Δεν παίρνω άσχημα τα λόγια του Ζεσούς, αλλά ως τρόπο φροντίδας του παίκτη του», συνέχισε ο Νεϊμάρ και πρόσθεσε: «Έπρεπε να παίξω τον τελευταίο αγώνα (με την Αλ-Χιλάλ την περασμένη Παρασκευή) αλλά δέχθηκα ένα κτύπημα στην προπόνηση και πήρα άδεια για να ενταχθώ στην εθνική ομάδα».

Σημειώνεται, ότι σε περίπτωση που σκοράρει στο ματς με την Βολιβία, ο Νεϊμάρ θα ξεπεράσει τον θρυλικό Πελέ, καθώς αμφότεροι έχουν σημειώσει 77 τέρματα με τη φανέλα της “σελεσάο” και θα γίνει ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της εθνικής Βραζιλίας.

«Για όλους στην Βραζιλία, ο Πελέ είναι ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου. Θα είναι φανταστικό, εάν μπορέσω να τον ξεπεράσω σ΄αυτόν τον τομέα», επεσήμανε ο Βραζιλιάνος σταρ.//Λ.



Source link