Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ελεύθερος ο Αλίγιακιτς | Σκέψεις δανεισμού για Ανδρούτσο


 

Έχοντας ολοκληρώσει κατά ένα μεγάλό ποσοστό τον μεταγραφικό σχεδιασμό των παικτών που ήρθαν, υπάρχει έντονη κινητικότητα στον Ολυμπιακό για την αποδέσμευση ή τον δανεισμό ποδοσφαιριστών.

Με την σκέψη να δημιουργηθεί ένα ρόστερ αντάξιων των προσδοκιών οι ”Ερυθρόλευκοι” πλέον εστιάζουν σε υποθέσεις παικτών, που όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρουν να βρουν θέση και χρόνο στην φετινή ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ντένις Αλίγιακιτς συμφώνησε με τον Ολυμπιακό το 2022 και η μεταγραφή του μεταφράστηκε ως επένδυση για το μέλλον, ωστόσο μετά τον δανεισμό του στην Μάριμπορ στα μέσα της προηγούμενης σεζόν, η Πειραϊκή ομάδα αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον 20χρονο Τσέχο επιθετικό.

Όσον αφορά την περίπτωση του Θανάση Ανδρούτσου ο Ολυμπιακός σκοπεύει να παραχωρήσει τον παίκτη ως δανεικό σε κάποια ομάδα που θα του δώσει λεπτά συμμετοχής. Την φετινή χρονιά ο 26χρονος διεθνής δεν έχει βρει θέση στο ρόστερ της ομάδας και έπειτα και από την περσινή σεζόν όπου δεν κατάφερε να βρει αρκετό χρόνο, ο παίκτης και ο σύλλογος σκέφτονται σοβαρά την επιλογή του δανεισμού, η οποία θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει αποφάσεις και για τους Σισέ, Κουντέ, Ραντζέλοβιτς και Φαντιγκά, οι οποίοι θεωρούνται εκτός βασικών πλάνων του Μαρτίνεθ. Αρκετές ομάδες φαίνεται να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για αγορά ή για δανεισμό των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε κρούση για τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ωστόσο ο Γάλλος μέσος είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στα Γιάννενα.

Οι υπόλοιποι τρεις είναι και αυτοί διατεθειμένοι να βρουν ομάδα που θα τους προσφέρει συμβόλαιο και εγγυημένο χρόνο συμμετοχής αλλά ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται να παραχωρήσει παίκτες, αν δεν βρει την ”χρυσή” τομή. //ΜΛ.

 



Source link