Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μπιανκόν και Ρίτσαρντς ετοιμάζονται να διεκδικήσουν χώρο και χρόνο


Οι Ζουλιάν Μπιανκόν και Ομάρ Ρίτσαρντς θέλουν να δώσουν πάλι ώθηση στην καριέρα τους και θέλουν να το πράξουν μέσω του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ενσωμάτωσε στο ρόστερ τους 15 καινούργιους ποδοσφαιριστές την τελευταία μεταγραφική περίοδο. Από αυτούς έχουν αγωνιστεί μέχρι σήμερα οι 13.

Οι μόνοι που δεν έχουν παίξει ακόμη είναι οι προερχόμενοι από την Νότιγχαμ Φόρεστ, Ζουλιάν Μπιανκόν και Ομάρ Ρίτσαρντς οι οποίοι ήρθαν πιο αργά και δεν ήταν στο βαθμό ετοιμότητας που θα ήθελαν οι ίδιοι και το προπονητικό επιτελείο της πειραϊκής ομάδας.

Οι δύο παίκτες όμως, τίθενται πια στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και νιώθουν έτοιμοι να διεκδικήσουν χώρο και χρόνο μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για δύο πολύ ποιοτικές λύσεις, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς την περασμένη σεζόν, αλλά θέλουν να δώσουν πάλι ώθηση στην καριέρα τους και θέλουν να το πράξουν μέσω του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο Γάλλος κι ο Άγγλος με καταγωγή από την Τζαμάικα παίζουν στην άμυνα, εκεί δηλαδή που θέλει μεγαλύτερη βοήθεια αυτή τη στιγμή ο Ισπανός τεχνικός, καθώς στο κέντρο και στην επίθεση οι ερυθρόλευκοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά.

Ο Μπιανκόν μπορεί να προσφέρει λύσεις, τόσο στα στόπερ όσο και στα άκρα της άμυνας. Θα πει κάποιος ότι ο Ολυμπιακός είναι πλήρης με τον Ρόντινεϊ και τον Κίνι δεξιά και τον Ορτέγκα, τον Κίνι ή τον Ρίτσαρντς αριστερά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Γάλλος μπορεί να πλαισιωθεί και να δώσει πράγματα, δίπλα στους Φρέιρε, Ρέτσο, Ντόη και Πορόζο. Ο Μπιανκόν έχει παίξει ως στόπερ στην καριέρα του, τόσο στη Νότιγχαμ Φόρεστ όσο στην Τρουά και την Σερκλ Μπριζ.

Επίσης, ο Αριέλ Ιμπαγάσα στη θέση του κεντρικού αμυντικού τον χρησιμοποίησε για 60′ στον αγώνα του Ολυμπιακού Β’, με την Athens Kallithea στις αρχές του μήνα.

Η ποιότητα του 23χρονου αμυντικού είναι τέτοια, που ο Μαρτίνεθ μπορεί να τον διαχειριστεί και να τον χρησιμοποιήσει σε όποια θέση επιθυμεί ανάλογα με τον αντίπαλο.

Από την άλλη, ο Ρίτσαρντς μπορεί να αποτελέσει μαζί με τον Ορτέγκα ένα εξαιρετικό “δίδυμο” για την αριστερή πλευρά της άμυνας.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ αναμένει πια την ευκαιρία του από τον ερυθρόλευκο προπονητή και με βάση την εικόνα του στις προπονήσεις φαίνεται πως δεν θα αργήσει.



Source link