Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

“Μπαλωθιά” στις καθυστερήσεις… – www.ertsports.gr


 

Με γκολ του Αμπάντα στο 90’+7′ ο ΟΦΗ πανηγύρισε μία τεράστια νίκη με 1:0 στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” του Ηρακλείου, για την 3η αγωνιστική της Super League, οδηγώντας τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του απώλεια βαθμών.

Δύο παιχνίδια στην έδρα του, αμφότερα απέναντι στις ομάδες της Θεσσαλονίκης, δύο γκολ στις καθυστερήσεις και ισάριθμες νίκες για τον ΟΦΗ, που “έσπασε” το σερί νικών του ΠΑΟΚ και τον έπιασε πλέον στους έξι βαθμούς, έπειτα από τις τρεις πρώτες στροφές της φετινής Super League.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι άρχισε με τον ΠΑΟΚ να δείχνει διάθεση να κυκλοφορήσει τη μπάλα στα πρώτα λεπτά, όμως χρειάστηκε χρόνο να προσαρμοστεί στις αλλαγές στη σύνθεσή του σε σχέση με τους ευρωπαϊκούς αγώνες απέναντι στη Χαρτς. Έτσι, οι πρώτες απειλές ήρθαν από πλευράς ΟΦΗ, που είχε δύο καλές στιγμές με τα σουτ των Μεγιάδο και Μπάκιτς στο 10′ και το 14′ αντίστοιχα. Σταδιακά, οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν τον έλεγχο και στο 24′ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο μαρκάρισμα του Καρώ στον Τόμας, ωστόσο μετά τον έλεγχο στο VAR φάνηκε πως η φάση έγινε ελάχιστα έξω από την περιοχή. Το φάουλ εκτέλεσε ο Μουργκ, ωστόσο δεν ανησύχησε τον Χριστογεώργο. Κάπως έτσι, το πρώτο μέρος έληξε χωρίς σκορ, με τελευταία αξιόλογη φάση ένα ανάποδο ψαλίδι του Πασαλίδη στο 41′, που πέρασε δίπλα από την εστία του Κοτάρσκι.

Πιο επιθετικά μπήκε στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ, με τον ΟΦΗ να προσπαθεί να κλείσει τους χώρους, αλλά τους Θεσσαλονικείς να έχουν καλύτερο ρυθμό στην παραγωγή φάσεων σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο, ωστόσο αντιμετώπιζαν ένα θέμα στην τελική προσπάθεια. Ο τερματοφύλακας των Κρητικών σταμάτησε τα σουτ των Μουργκ και Κωνσταντέλια στο 51′ και το 59′ αντίστοιχα.

Περισσότερα σε λίγο…

Γκολ: 90’+7′ Αμπάντα

Κίτρινες: 21′ Γκαγέγος, 26′ Μπάκιτς, 45’+2′ Πασαλίδης, 90’+10′ Τοράλ/ 45′ Εκόνγκ, 53′ Ζίβκοβιτς, 70′ Μεϊτέ, 72′ Μπαμπά, 85′ Κωνσταντέλιας

Κόκκινες: 

Δοκάρι: 

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Χριστογεώργος, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ (83′ Λαμπρόπουλος), Λάρσον, Θοράρινσον, Μπάκιτς (74′ Αμπάντα), Γκαγέγος (83′ Νέιρα), Μεγιάδο, Ριέρα (66′ Τοράλ), Φελίπε (66′ Ντίκο).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (76′ Βιεϊρίνια), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (67′ Μπαμπά), Οζντόεφ, Σβαμπ (67′ Μεϊτέ), Μουργκ (76′ Τζίμας), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τόμας (67′ Σαμάτα).//ΜΠ.



Source link