Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Με το δεξί στην “πρεμιέρα” του Μάντζιου


 

Ο Άρης επικράτησε 3-2 του Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στην φετινή Super League μετά από δυο ήττες και πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Οι Θεσσαλονικείς στην σκιά της παραίτησης του Τόλη Τερζή και την έλευση του Άκη Μάντζιου, θέλησαν να κάνουν νέα αρχή στο Ελληνικό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη για την νέα σεζόν. Ο Άρης βγήκε να πιέσει τους “Αρκάδες” στα 2/3 του γηπέδου, καθώς με την πίεση που άσκησαν κατάφεραν να πετύχουν γκολ στο 16ο λεπτό  με τον Ζαμόρα και με βάση την εικόνα του Αστέρα, μέχρι εκείνο το σημείο φαινόταν εύκολο βράδυ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα της Τρίπολης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπαρτόλο και στην συνέχεια οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Μπράμπετς, αλλά ο VAR έλεγξε την φάση χωρίς να βρει κάποια παράβαση. Οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες με στα αποδυτήρια, με την επανέναρξη οι γηπεδούχοι να βάζουν στόχο να ξαναπάρουν κεφάλι στο σκορ.

Ο Μορόν στο 61ο λεπτό, μετά από πάσα του Νταρίντα, κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Παπαδόπουλου και να κάνει το 2:1 ,βοηθώντας στο να ηρεμήσει τους συμπαίκτες του, με σκοπό να μπουν πιο χαλαροί στην συνέχεια του παιχνιδιού. Ο Άκης Μάντζιος έκανε αρκετές αλλαγές για να φρεσκάρει την εντεκάδα του και με οδηγό τα ξεκούραστα πόδια, η ομάδα του κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φαμπιάνο για το 3-1.

Το μόνο που κατάφερε ο Αστέρας ήταν να μειώσει με τον Μάντζη στο 85ο λεπτό και να προσπαθήσει να βγει μπροστά για να πετύχει την ισοπαλία. Το τελικό 3-2 δίνει στον Άρη το πρώτο του τρίποντο στην χρονιά και ελπίζει σε περισσότερα θετικά αποτελέσματα μέσα στην σεζόν.

ΓΚΟΛ: 16′ Ζαμόρα, 28′ Μπαρτόλο, 61′ Μορόν, 80′ Φαμπιάνο, 85′ Μάντζης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 51′ Καστάνο, 80′ Παπαδόπουλος, 83′ Καλτσάς, 94′ Χούλιαν

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Νταριντα, Ντουκουρέ, Ρουπ (77′ Πάρντο), Σαμόρα (77′ Μενέντεθ), Κάρλσον (77′ Χριστοδουλόπουλος), Μορόν.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία (74′ Καρμόνα), Καστάνιο, Ατιένθα (85′ Χριστόπουλος), Άλβαρες, Μουνάφο (46′ Σουρλής), Αλάγκμπε, Σίτο (74′ Καλτσάς), Μπαρτόλο, Κρέσπι (84′ Μάντζης), Μιριτέλο//ΓΡ.

 



Source link