Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μπήκε ο Μπάμπα, ανέβασαν στροφές Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκης




ΠΑΟΚ



Ο Ράχμαν Μπάμπα στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ο Ράχμαν Μπάμπα στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Ράχμαν Μπάμπα μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ μέρος του προγράμματος έκαναν Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκης.

Λίγες ημέρες πριν τον τελευταίο αγώνα στη φάση των ομίλων του Conference League με την Ελσίνκι ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε να μειώνονται.

Ο Ράχμαν Μπάμπα ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπώρησε και από σήμερα μπήκε στο πρόγραμμα των συμπαικτών του, ενώ τόσο ο Άντριγια Ζίβκοβιτς όσο και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που είχαν ενοχλήσεις, ανέβασαν ρυθμούς και μπήκαν σε πρόγραμμα επανένταξης. Κάτι που σημαίνει ότι λογικά από αύριο θα ακολουθήσουν και αυτοί κανονικούς ρυθμούς και πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θα έχει προβλήματα για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Μία ακόμα μέρα στη δουλειά για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, με την τακτική να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Οι παίκτες ξεκίνησαν το πρόγραμμα τους με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδι κατοχής, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Μπάμπα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Α.Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκης έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος τους προγράμματος.

Την Δευτέρα (11.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία“, αναφέρει το ενημερωτικό του ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση.



Source link