Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Με τρεις μεγάλες απουσίες στη ρακέτα οι ΗΠΑ στον μικρό τελικό




MUNDOBASKET 2023



MundoBasket 2023: Με τρεις μεγάλες απουσίες στη ρακέτα οι ΗΠΑ στον μικρό τελικό

FIBA.BASKETBALL

Μία ίωση που έπληξε τις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες θα υποχρεώσει τον Στιβ Κερ να κατεβάσει μόλις εννέα διαθέσιμους αθλητές για τον μικρό τελικό με τον Καναδά. Τρεις απουσίες στη ρακέτα.

Η απουσία του Μπράντον Ίνγκραμ από τον μικρό τελικό με τον Καναδά δεν θα είναι το μοναδικό πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί ο Στιβ Κερ, λίγες ώρες πριν από τον σπουδαίο αγώνα. Κι αυτό γιατί ακόμη δύο σημαντικοί -για το rotation- αθλητές ταλαιπωρούνται από ίωση.

Σούπερ προσφορά* για τον τελικό του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Ο λόγος για τον Πάολο Μπανκέρο και τον Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ, οι οποίοι τέθηκαν νοκ άουτ για τον τελευταίο αγώνα του MundoBasket 2023. Οι τρεις απουσίες (ποσοτικά) είναι από μόνες τους κάτι πολύ μεγάλο για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της “Αστερόεσσας” πόσω μάλλον αν αναλογιστεί κανείς πως άπαντες αγωνίζονται στις δύο θέσεις των ψηλών, εκεί όπου εκ προοιμίου οι ΗΠΑ αντιμετώπιζαν πρόβλημα.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.



Source link