Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου δε μπορούσαμε να είμαστε μαζί για τεχνικούς λόγους»


Με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που την διακρίνει μίλησε για τις προσωπικές της σχέσεις η Μαρία Σολωμού το μεσημέρι του Σαββάτου 23/9 στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι“.

Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στις παράλληλες σχέσεις, αλλά και τον λόγο που χώρισε από τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της.

«Μου έχει τύχει να είμαι σε σχέση και μάλιστα καλά σε σχέση και να ερωτευτώ πολύ. Δεν γίνεται να έχεις παράλληλες σχέσεις, το σιχαίνομαι, και έχω πει στον άλλον την αλήθεια ότι ερωτεύτηκα με άλλον. Έχει τύχει να το κάνει ο άλλος, να το κάνω κι εγώ, να μην ενημερωθούμε και οι δυο, να μείνουμε μαζί και μετά να κάνουμε και ένα παιδί. Ήταν πολύ μεγάλος έρωτας αυτός» ανέφερε η Μαρία Σολωμού και πρόσθεσε,

«Σε μια περίπτωση που ήταν ένας τεράστιος έρωτας, ο μεγαλύτερος στη ζωή μου, για τεχνικούς λόγους δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί, εγώ δεν πιέζω μια κατάσταση… Δε μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς… Αυτός ήταν η μεγαλύτερη κότα… Προτιμώ να με παρατάνε, δεν μπορώ να πληγώνω τους ανθρώπους. Εγώ δεν αφήνω κάποια σχέση να βαλτώσει. Το είχα πάθει δύο φορές, η μία είναι με τον Μάριο. Άλλη μια φορά που μου έχει συμβεί ήμουν πολύ καλά σε σχέση και πέρασε από μπροστά μου ο Μπρατ Πιτ και έπεσα τ’ ανάσκελο».

«Στα 70 μου -όπου να ναι δηλαδή- όταν ο κόσμος θα πάθει άνοια, θα βγάλω ένα βιβλίο με ονοματεπώνυμα. Ο κόσμος νομίζει ότι ξέρει για μένα πράγματα, δεν ξέρει κανείς τη ζωή μου. Είμαι κρυψίνους. Είναι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας γιατί αν τις βγάλω θα έχουμε “νεκρούς”, εγώ θα τα πω. Πάρα πολύς κόσμος θα καταλάβει γιατί είμαι αυτό που είμαι.

Στον κόσμο αρέσει να βάζει ταμπέλες. Σιχαίνομαι τις ταμπέλες. Θέλω να πειραματιστώ, δεν είμαι ένα πράγμα. Έχω αποφασίσει από κόβιντ και μετά – τρελάθηκα κανονικά- ότι θέλω να περνάω καλά» είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

 



Source link