Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Με την ποιότητα της Ντόρτμουντ και τη σιγουριά της Ίντερ


Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει δύο σπουδαίες ευρωπαϊκές μάχες και καταλήγει σε ποντάρισμα του 2.15 και του 3.00.

Ψάχνονται για διαφορετικούς λόγους Φράιμπουργκ και Ντόρτμουντ σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Η ομάδα του Στράιχ (μακροβιότερος προπονητής στη Bundesliga), προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, μπορεί να έχει 6 βαθμούς σε 3 ματς, αλλά χωρίς να πείσει. Δεν ανανεώθηκε, δείχνει να της λείπει ο παίκτης που μπορεί να πάρει την ομάδα στα χέρια του, όταν το σύνολο αδυνατεί να λειτουργήσει όπως πρέπει. Πριν τη διακοπή γνώρισε τη συντριβή 5-0 από τη Στουτγκάρδη, σε ένα ματς που τίποτα δεν λειτούργησε. Σαφώς ο Στράιχ έχει την εμπειρία και τους μηχανισμούς να παρουσιάσει κάτι πολύ βελτιωμένο σήμερα, αλλά και πάλι το… ταβάνι είναι συγκεκριμένο.

Απέναντί της θα βρει μια πληγωμένη Ντόρτμουντ, μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ, που δεν ξεκίνησε όπως αναμενόταν, η μία νίκη και δύο ισοπαλίες είναι φτωχή συγκομιδή. Σαφώς οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, η περσινή απώλεια του τίτλου με τον τρόπο που ήρθε, έχει δημιουργήσει την ανάγκη μιας προσπάθειας γεμάτη πάθος και αποτελεσματικότητα. Ίσως η διακοπή να βοήθησε στο να βρει η ομάδα την ηρεμία για να επιστρέψει αποφασισμένη. Έχει όλες τις προϋποθέσεις να φύγει νικήτρια από το Φράιμπουργκ ακόμη κι αν η άμυνα της, παρουσιάσει τη γνωστή ανασφάλεια.

Η άμυνα μπορεί να το κρίνει…

Ενδιαφέρουσα η σημερινή μέρα και στην Ιταλία, διεξάγεται το “derby della madonnina” το ντέρμπι της… Παναγίτσας όπως είναι η ακριβής μετάφραση. Η μεγάλη κόντρα του Μιλάνου, Ίντερ – Μίλαν και το χρονικό σημείο ιδανικό, μιας και οι δύο μεγάλες ομάδες της πόλης, έχουν μπει δυνατά στη σεζόν, φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Αποφασισμένη να κυριαρχήσει δείχνει η Ίντερ, απόλυτη ως τώρα στο πρωτάθλημα, δεν έχει δεχθεί καν γκολ, συνέτριψε 4-0 την Φιορεντίνα πριν τη διακοπή, ο Ιντσάγκι δείχνει σίγουρος για την ομάδα του, οι παίκτες εκτελούν άψογα το πλάνο. Ανάλογη είναι και η εικόνα της Μίλαν, προέρχεται από το μεγάλο διπλό επί της Ρόμα, Λεάο και Πούλισικ από τα άκρα δημιουργούν ρήγματα για τον… εκτελεστή Ζιρού. Μικρή… ανορθογραφία κάποιες κακές επιστροφές σε θέση άμυνας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν στοιχίσει. Παιχνίδι που θα έχει αρκετή τακτική, αλλά έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες οι οποίες παράγουν ποδόσφαιρο και σκοράρουν εύκολα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ θα πάμε με την ποιότητα των Βεστφαλών, χρωστάνε ένα μεγάλο ματς, αμυντικά βέβαια είναι ασταθείς, το μηδέν δύσκολα θα το κρατήσουν.

Στο ντέρμπι του Μιλάνου, όλοι περιμένουν ανοικτό ματς με γκολ και από τις δύο ομάδες, σενάριο που εξηγείται με όσα μας έχουν δείξει ως τώρα. Ούτε το αρχικό 1,70, εννοείται ούτε το τωρινό 1,62 του Goal/Goal με ικανοποιεί σαν απόδοση, θα πάω με την πιο σταθερή ομάδα ανασταλτικά και αυτή είναι η Ίντερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ : 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.00), 16:30
  • Ίντερ – Μίλαν: 1 (απόδοση 2.15), 19:00



Source link