Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μάχη για γερά νεύρα και μίσους στη νότια Ουαλία, στοίχημα στο 2.82


Ματσάρα με τα όλα της το βράδυ στη νότια Ουαλία, Κάρντιφ εναντίον Σουόνσι στο ντέρμπι μίσους της χώρας. Ποντάρισμα στο 2.82.

Είναι από εκείνες τις αναμετρήσεις που αναμένω πώς και πώς κάθε σεζόν. Κάρντιφ και Σουόνσι (21:45 COSMOTE SPORT 7) κοντράρονται ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια, αφού η μοίρα τους έριξε να παίζουν αμφότερες στην Championship και δεν δείχνουν να σηκώνουν ανάστημα, ώστε να γυρίσουν τον διακόπτη και να προβιβαστούν.

Η Σουόνσι έχει φτάσει ομολογουμένως πιο κοντά στην πηγή την τελευταία τριετία, αλλά μάταια, στο τέλος τα κάνει μούσκεμα, κάτι που την καταντά προβλέψιμη.

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει θετικά για καμία από τις δύο πλευρές και απόψε καλούνται να βρουν τη χρυσή συνταγή ώστε να γυρίσουν τον διακόπτη, μια ήττα σε ντέρμπι όπως το μεταξύ τους μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Μετά από πέντε ματς η Κάρντιφ έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς, ενώ η Σουόνσι μόλις 2 στο ίδιο διάστημα και βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη.

Ο Μάικλ Νταφ είναι ένας ταλαντούχος τεχνικός που σιγά σιγά μπορεί να περάσει τη φιλοσοφία του στους Κύκνους, ενώ οι Μπλούμπερντς έχουν τον Μπουλούτ στον πάγκο, πάντως φέτος οι γηπεδούχοι έκαναν καλές κινήσεις, ώστε να περάσουν τη χρονιά με μικρότερο άγχος (ξεχωρίζει αυτή του Σιώπη).

Ομάδες με ηγέτες και οι δύο, από τη μια ο Ράμσεϊ, που ο επαναπατρισμός του προκάλεσε ενθουσιασμό στην Κάρντιφ και από την άλλη ο Τζο Άλεν που έχει σημαδέψει στο παρελθόν αρκετά ντέρμπι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Νταφ συνηθίζει με τις ομάδες του να μπαίνει νωθρά και στη συνέχεια να ρολάρει. Η Κάρντιφ δεν αποπνέει σιγουριά επίσης, έχει πολύ σοφτ άμυνα, ενδεικτικό ότι και τα επτά επίσημα ματς της φέτος έληξαν Goal/Goal. Ψάχνονται και οι δύο ομάδες, ο Νταφ ζήτησε υπομονή, έγιναν εξάλλου αρκετές μεταγραφές φέτος και προσπαθεί να βρει τη χημεία. Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο είχαν ζόρικο πρόγραμμα οι φιλοξενούμενοι. Πέντε σερί Goal/Goal, ενώ είναι και η ομάδα που έχει πετάξει τους περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα φέτος από θέση ισχύος.

Σε τιμές αουτσάιντερ το διπλό, αξίζει το ρίσκο. Η Σουόνσι έχει πάρει τον αέρα της μισητής αντιπάλου της, της έχει κόψει τα φτερά και της έχει δημιουργήσει κόμπλεξ. Τέσσερις σερί νίκες για τους Κύκνους, ποτέ άλλοτε δεν έχει υπάρξει τέτοιο ρεκόρ στα μεταξύ τους ντέρμπι. Και στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της η Σουόνσι στο Κάρντιφ επίσης κέρδισε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάρντιφ – Σουόνσι: 2 (απόδοση 2.82), 21:45



Source link