Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Με πολύ μεγάλο κίνητρο η Σκωτία




TOTAL BETTING



Ο Σκοτ Μακτόμινεϊ της Σκωτίας πανηγυρίζει με τον Κίεραν Τίερνι γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ισπανία για τη φάση των προκριματικών ομίλων του Euro 2024 στο "Χάμπντεν Παρκ", Γλασκώβη | Τρίτη 28 Μαρτίου 2023
Ο Σκοτ Μακτόμινεϊ της Σκωτίας πανηγυρίζει με τον Κίεραν Τίερνι γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ισπανία για τη φάση των προκριματικών ομίλων του Euro 2024 στο “Χάμπντεν Παρκ”, Γλασκώβη | Τρίτη 28 Μαρτίου 2023
© 2023/SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Στο στοίχημα υπάρχει ένας άγραφος νόμος: μην ποντάρεις σε φιλικά παιχνίδια. Αλλά, όπως όλοι οι νόμοι, έχει κι αυτός τις εξαιρέσεις του.

Το Σκωτία – Αγγλία (21:45 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) θεωρείται η παλαιότερη κόντρα εθνικών ομάδων. Και το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, στις 30 Νοεμβρίου του 1872 στο Σκότλαντ Κρίκετ της Γλασκώβης, έχει καταγραφεί επίσημα ως η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ δύο εθνικών στον κόσμο. 150 χρόνια αντιπαλότητας λοιπόν και το σημερινό παιχνίδι στο Χάμντεν Παρκ θα είναι το 116ο βρετανικό ντέρμπι μεταξύ Σκωτίας και Αγγλίας, σε ένα ζευγάρωμα που ποτέ δεν μπορεί να έχει χαρακτήρα φιλικού.

Η Σκωτία είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της εδώ και δεκαετίες. Στα προκριματικά του Euro χρειάζεται πλέον μόλις δύο βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια της για να πάρει και τυπικά την πρόκριση, ενώ από τη στιγμή που το 2019 κάθισε στον πάγκο της ο Στίβεν Κλαρκ έχει ανέβει 30 ολόκληρες θέσεις στην κατάταξη της FIFA.

Οι Σκωτσέζοι μετράνε έξι συνεχόμενες νίκες στην έδρα τους (έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων Ουκρανία, Ιρλανδία και Ισπανία), όπου τρέχουν ρεκόρ 14-4-1 στα τελευταία 19. Και βλέπουν το σημερινό “φιλικό” ως μια τεράστια ευκαιρία να νικήσουν την Αγγλία για πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι από το 1985! Μια Αγγλία που είναι επίσης πολύ κοντά στην πρόκριση στο Euro, όμως έρχεται από το απογοητευτικό 1-1 με την Ουκρανία και στις τάξεις της υπάρχει μπόλικη γκρίνια, καθώς ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και οι επιλογές του αμφισβητούνται πλέον ανοιχτά.

Το Χάμντεν Παρκ θα είναι προφανώς κατάμεστο από 50.000 κόσμο, η Αγγλία έχει μια μέρα λιγότερης ξεκούρασης εν όψει του φιλικού, καθώς η ίδια έπαιξε το Σάββατο με την Ουκρανία ενώ η Σκωτία την Παρασκευή με την Κύπρο. Οι Σκωτσέζοι έχουν σαφώς μεγάλο κίνητρο και οι αποδόσεις του άσου, που παίζει σε τιμές άνω του 4.00, μας επιτρέπουν πολύ εύκολα να πάρουμε μαζί μας και το Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σκωτία – Αγγλία: 1Χ (απόδοση 2.05) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.



Source link