Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Με “λυτρωτή” τον Μαξίμοβιτς πήρε την ματσάρα η Χετάφε


 

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι πέντε γκολ στην “Αλφόνσο Πέρεζ”, οι Μαδριλένοι πανηγύρισαν τον δεύτερο τρίποντο της σεζόν, επί της ομάδας από την Παμπλόνα με 3-2 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της La Liga. Ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Μέισον Γκρίνγουντ με τους γηπεδούχους.

Ο αγώνας

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η παραγωγή των φάσεων ήταν πενιχρή, με την Οσασούνα να είχε την κατοχή αλλά χωρίς κάποια σοβαρή ευκαιρία. Στο 28΄ο Άντε Μπούντιμιρ είδε το γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Μετά από οκτώ λεπτά, οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ με μια υπέροχη κεφαλιά του Στέφαν Μίτροβιτς, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ την φετινή σεζόν. Ωστόσο, η ομάδα της Παμπλόνα έδειξε αντίδραση και κατάφερε να βρει το τέρμα της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον νεαρό μέσο, Ίγκερ Μουνιόθ, κάνοντας το 1-1. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του 21χρονου Ισπανού χαφ στην μεγάλη κατηγορία.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος για την Χετάφε, καθώς πολύ γρήγορα ανέκτησε ξανά το προβάδισμα. Συγκεκριμένα, στο 51′ ο Ντιέγκο Ρίκο έκανε την σέντρα και ο Χοσέ Άνχελ Καρμόνα με μια καρφωτή κεφαλιά, έκανε το 2-1. Ωστόσο, άμεση ήταν η ξανά και η νέα αντίδραση των φιλοξενούμενων. Στο 57′ ο Άντε Μπούντιμιρ ήταν ψύχραιμος από τα 11 μέτρα, πραγματοποιώντας το 2-2, σε ένα ήδη χορταστικό αγώνα. Με τον χρόνο να περνάει, οι δυο ομάδες ήταν ιδιαίτερα νευρικές στις μεταβιβάσεις τους. Ωστόσο, οι Μαδριλένοι ανέκτησαν για τρίτη φορά το προβάδισμα λίγα λεπτά πριν το τέλος. Στο 86′ ο Νεμάνια Μακσίμοβιτς πήδηξε ψηλότερα από όλους έπειτα από την σέντρα του Κάρλες Αλενιά και μια κεφαλιά, διαμόρφωσε το 3-2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στη La Liga:

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 

Ράγιο Βαγιεκάνο – Αλαβές 2-0

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Κάντιθ 2-0
Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0
Θέλτα – Μαγιόρκα 0-1
Μπαρτσελόνα – Μπέτις 5-0

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 

Χετάφε – Οσασούνα 3-2
17:15 Βιγιαρεάλ – Αλμερία
19:30 Σεβίλλη – Λας Πάλμας
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 

22:00 Γρανάδα – Χιρόνα

Δείτε τη βαθμολογία της La Liga εδώ.//ΓΓ.



Source link