Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γκολ, θέαμα και… ισοπαλία



 

Σε έναν αγώνα με αρκετές συγκινήσεις αλλά και… διακυμάνσεις, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, παίρνοντας από ένα βαθμό έκαστος.

Ο αγώνας

Παρα το γεγονός πως ο Αστέρας έμοιαζε να… πατάει καλύτερα στο χορτάρι στα πρώτα λεπτά, εν τέλει δέχθηκε πρώτος γκολ. Στο 16′ ο ΠΑΣ βγήκε στην αντεπίθεση με κύριο εκφραστή τον Τζίμα, ο οποίος έφτασε απέναντι από τον Παπαδόπουλο και τον πλάσαρε για το 1-0. Γρήγορα όμως ήρθε και η ισοφάριση, χάρη σε μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ το Άλβαρες στο 21′. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν εκ νέου, αυτή τη φορά με τον Μπάλαν να τελειώνει στο 28′ μία αντεπίθεση που ξεκίνησε από δημιουργία του Σόρια. Οι Αρκάδες ωστόσο δεν ήταν διατεθειμένοι να πάνε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ. Στο 45’+3′ λοιπόν ισοφάρισαν εκ νέου, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Ρεγκίς από κόρνερ του Μπαρτόλο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ διαφορετικό απ’ όλες τις απόψεις. Ο ρυθμός ήταν σαφέστατα χαμηλότερος, οι μεγάλες ευκαιρίες… έλειψαν και οι ομάδες αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας. Το 2-2 έμεινε έως το τέλος, με τον ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία, αλλά μην βρίσκει κάτι.

ΓΚΟΛ: 21′ Άλβαρες, 45’+3′ Ρεγκίς – 16′ Τζίμας, 28′ Μπάλαν

Κίτρινες: 50′ Ρεγκίς, 62′ Ντιαρά – 36′ Τζίμας, 85′ Μπάλαν, 90’+1′ Τσαούσης
Κόκκινη:
Δοκάρι:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο (60′ Ντιαρά), Γκρόζντανιτς (77′ Μάντζης), Ρίγκις, Σίτο (60′ Φέντε), Μπαρτόλο (77′ Καλτσάς), Μιριτέλο

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (73′ Λιάσος), Τζίνο, Παμλίδης (55′ Ροσέρο), Τζίμας (55′ Γκάρο), Μπάλαν



Source link