Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μελαγχολική η Κόρτνεϊ Κοξ στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τον θάνατό του Μάθιου Πέρι


Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι σε ηλικία 54 ετών.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στην δημοφιλή σειρά τα Φιλαράκια έφυγε στο τζακούζι του σπιτιού του αφού προηγουμένως υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Πριν από λίγες ημέρες οι συμπρωταγωνιστές του από την σειρά, «Τα Φιλαράκια» προχώρησαν σε μια κοινή δήλωση σχεδόν, θέλοντας να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους φίλο.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο», έγραψε η ανακοίνωση των πρωταγωνιστών.

Τις τελευταίες ώρες των γύρο του διαδικτύου κάνουν κάποιες φωτογραφίες της ηθοποιού, Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία απαθανατίστηκε από παπαράτσι στην πρώτη της έξοδο μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Η τηλεοπτική «Μόνικα» από τα Φιλαράκια όπως θα δεις και στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star» ήταν συντετριμμένη, σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της.



Source link