Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μελία Κράιλινγκ – Οι Πανθέοι: «Μου άρεσε πολύ ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά στους Δύο Ξένους»


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός, Μέλια Κράιλινγκ στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Η νεαρή ηθοποιός που υποδύεται τη Μάρμω Πανθέου στη σειρά «Οι Πανθέοι», μεταξύ άλλων, μίλησε για τον νέο της ρόλο, για τη συνεργασία της με τους συντελεστές, αλλά και για τα συνεχόμενα ταξίδια σε όλο τον κόσμο λόγω της δουλειάς. 

Διάβασε σχετικό απόσπασμα:

Τι σας έκανε να πείτε ναι στην πρόκληση των Πανθέων;

Είπατε τη λέξη κλειδί: πρόκληση. Δεν έχω δουλέψει ποτέ πάνω σε σενάριο βασισμένο σε μυθιστόρημα, πόσο μάλλον ένα τόσο εξαιρετικό, όπως αυτό του Τάσσου Αθανασιάδη, που εξετάζει τη ζωή μιας αστικής και σκληρής οικογένειας της Ελλάδας του μεσοπολέμου. Επίσης, δεν είχα ποτέ μου δουλέψει πάνω σε μια ηρωίδα της οποίας η διαδρομή, στο πλαίσιο της ιστορία του βιβλίου, έχει σχεδόν ολοκληρωτικά να κάνει με την αγάπη και τον έρωτα, άρα και τη δική της συναισθηματική εξερεύνηση. 

Σε αυτά ήρθε να προστεθεί η αποφασιστικότητα του παραγωγού μας, Γιάννη Καραγιάννη, ο οποίος κατάφερε να επιλύσει τεράστια θέματα, τόσο ουσίας όσο και γραφειοκρατίας, με το αμερικάνικο σωματείο ηθοποιών στο οποίο ανήκω, και το οποίο αυτόν τον καιρό έχει κηρύξει γενική απεργία, στην οποία συμμετέχει το 100% των Αμερικανών ηθοποιών.

Το γεγονός πως οι κανονισμοί της αμερικάνικης απεργίας ηθοποιών επιτρέπουν κάποιες εξαιρέσεις για παραγωγές σε παραδοσιακά κανάλια τηλεόρασης, καθώς και κάποιες προσωπικές συγκυρίες, με έπεισαν ότι ίσως τελικά να είναι η μεγαλύτερή μου πρόκληση να μείνω και να δουλέψω στην Ελλάδα για πρώτη φορά στη ζωή μου αφότου έφυγα στα 17 για το εξωτερικό. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, όταν πρωτοξεκινούσα, πως θα κάνω πράγματα που θα ξαφνιάζουν μέχρι και εμένα. Ότι θα βρίσκω τρόπους να αλλάζω συνεχώς πορεία, για να μπορώ να διατηρώ μια ευλυγισία στο πώς βλέπω και αντιδρώ στα πράγματα. Οι Πανθέοι είναι μια τέτοια δουλειά, που με βγάζει εντελώς από τον προκαθορισμένο δρόμο, και αυτό ήδη με εφοδιάζει με καινούργια εργαλεία για τη δουλειά και για τη ζωή. 

Γεννηθήκατε στη Γενεύη, μεγαλώσατε στην Ελλάδα, σπουδάσατε στην Αγγλία, έχετε ζήσει στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη και τώρα πάλι στην Ελλάδα. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να προσαρμόζεστε κάθε φορά σε μια νέα καθημερινότητα; 

Εύκολο δεν είναι. Είμαι μισή Ελληνίδα μισή Αμερικανίδα, και πάντα είχα μια δυσκολία ως προς το πού ανήκω, και αν ανήκω κιόλας. Αλλά δεν με ενοχλεί πλέον. Ως προς τις μετακινήσεις που κάνω λόγω επαγγέλματος, το βλέπω όλο σαν μια μεγάλη αφορμή για περιπέτεια, ένα δώρο που πρέπει να εκτιμήσω, και άμα κουραστώ θα σταματήσω, θα κάνω κάτι άλλο. Ο παππούς μου μου έλεγε συνέχεια το «μάθε τέχνη και άσ’ τηνε» και μου αρέσει πολύ αυτή η συμβουλή. Δεν πιστεύω στο να μην είμαστε ευέλικτοι, στο να μην ξέρουμε και άλλα πράγματα. Αυτό μόνο απόγνωση θα μου δημιουργούσε μπροστά σε ενδεχόμενες δυσκολίες.

Παρακολουθείτε ελληνική τηλεόραση;

Έχω να δω ελληνική τηλεόραση πολύ καιρό, αλλά θυμάμαι ότι μικρή τρελαινόμουν να βλέπω παλιές ελληνικές ταινίες της Φίνος Φιλμ και μου άρεσαν πολύ και κάποιοι ρόλοι σε σειράς όπως η Ντένη Μαρκορά, που έπαιζε η καταπληκτική Ντίνα Κώνστα και ξεκαρδιζόμουν στα γέλια.



Source link