Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

“Κόλλησε” στην κοιλάδα του Ρουρ η Άιντραχτ


 

Μπόχουμ και Άιντραχτ αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στο Ρουρστάντιον με την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Conference League να προηγείται και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με πέναλτι είκοσι λεπτά αργότερα. Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα του Λεσχ, τρίτη σερί για την ομάδα της Φρανκφούρτης στην Bundesliga.

Ο Αγώνας

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς δυναμικά με τον Στέγκερ να απειλεί μόλις στο 4ο λεπτό με δυνατό σουτ αλλά τον Τραπ να διώχνει σε κόρνερ. Στην επόμενη φάση η Μπόχουμ ζήτησε πέναλτι για χέρι των φιλοξενούμενων, χωρίς να υποδεικνύεται παράβαση. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Εμπιμπέ στο 12′ να απειλεί με ατομική ενέργεια, ωστόσο ο Ριέμαν δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Δέκα λεπτά αργότερα η Άιντραχτ είχε και άλλη φάση με τον Λάρσον να ανοίξει το σκορ, δίχως αποτέλεσμα. Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς σκορ με την Μπόχουμ να έχει την υπεροχή σε τελικές και κατοχή, αλλά η ουσία ήταν που έλειψε. Στο δεύτερο μέρος οι “αετοί” πήραν την κατοχή και την μετουσίωσαν σε γκολ. Στο 55′ ο Εμπιμπέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ από το ύψος της περιοχής μετά από αδυναμία των αμυντικών της Μπόχουμ να απομακρύνουν, δίνοντας προβάδισμα στην Άιντραχτ. Η φάση εξετάστηκε από τον VAR και ο διαιτητής έδειξε σέντρα εν τέλει (0-1). Στη συνέχεια, ο ρυθμός κόπηκε με τις μαζεμένες αλλαγές και τα φάουλ. Μέχρι το 73′, όποτε ο Μαρμούς υπέπεσε σε πέναλτι και ο Στέγκερ ισοφάρισε από την άσπρη βούλα για την Μπόχουμ. Το υπόλοιπο του π[αιχνιδιού κύλησε χωρίς κλασική ευκαιρία με τις δύο ομάδες να ενδιαφέρονται περισσότερο να διαφυλάξουν τον βαθμό τηυς ισοπαλίας, η οποία ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΓΚΟΛ:    73′ Στέγκερ / 55′ Εμπιμπέ
ΔΟΚΑΡΙ: 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 70΄Στέγκερ 80′ ‘Ορντετς, 90+4′ Μάσοβιτς  / 73΄Μαρμούς, 77’ Γκέτσε
ΚΟΚΚΙΝΗ: 

Μπόχουμ (Λετσχ): Ριέμαν, Μάσοβιτς, Όρντετς, Μπερνάρντο, Πάσλακ, Λοσίγια (69′ Φόρστερ), Βίτεκ (64′ Αντβί-Ατζέι), Μπέρο, Στέγκερ (86′ Σλότενμπεργκ), Ασάνο (69′ Ντάσχνερ), Χόφμαν (64′ Πασιένσα)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Τοπμέλερ): Τραπ, Τούτα (90′ Σμόλτσιτς), Κοχ, Πάτσο, Μπούτα (90′ Mαξ), Λάρσον, Σχίρι, Ενκουκού (46′ Τσαϊμπί), Γκέτσε (81′ Άαρονσον) , Εμπιμπέ, Ενγκάνκαμ (46′ Μαρμούς)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Bundesliga:

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2:2

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου 2-1
Κολωνία – Χόφενχαϊμ 1-3
Λειψία – Άουγκσμπουργκ 3-0
Μάιντζ – Στουτγκάρδη 1-3
Φράιμπουργκ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-4
Μπόχουμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 

16:30 Χάιντενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης
18:30 Ντάρμσταντ – Γκλάντμπαχ

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΣΠ

 

 



Source link