Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κωνσταντίνος Αλέξιος – Πόπι Ντελεβίν: Όλα όσα έζησαν το καλοκαίρι στην Ελλάδα


Φουλ ερωτευμένος είναι ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Κωνσταντίνος Αλέξιος και πλέον δεν το κρύβει.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος αποτελεί τον επόμενο στη διαδοχή μετά τον πατέρα του, ο οποίος πήρε τα ηνία της τέως βασιλικής οικογένειας μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου.

Ο 24χρονος εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου διατηρεί σχέση με την 36χρονη Πόπι Ντελεβίν. Παρά τα 12 χρόνια διαφοράς τους, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και η αδελφή του διάσημου μοντέλου, Κάρα Ντελεβίν ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Το καλοκαίρι του ζευγαριού στην Ελλάδα σε φωτογραφίες

 

Πλέον το ζευγάρι ζει ελεύθερα τον έρωτά του και αυτό αποδεικνύεται και στην τελευταία ανάρτηση της Πόπι Ντελεβίν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα η 36χρονη καλλονή, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα μαζί με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Αλέξιο και την οικογένειά του.

 

Στα στιγμιότυπα βλέπουμε την Μαρία Ολυμπία, την Μαρί Σαντάλ, αλλά και υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να ποζάρουν σε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές.

«Η Ελλάδα είναι ο κόσμος. Ακόμα κολλημένη στο καλοκαίρι», έγραψε η Πόπι Ντελεβίν στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα πρώτα δημοσιεύματα που μιλούσαν για το ειδύλλιό τους ξεκίνησαν τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν οι παπαράτσι τους εντόπισαν μαζί σε δημόσια εμφάνιση στο Λονδίνο, όπου περπατούσαν χέρι χέρι και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Σχεδόν ένα μήνα μετά, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος προχώρησε στην πρώτη ανάρτηση με την αγαπημένη του στα social media, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο με την Πόπι Ντελεβίν σε έναν εξωτικό προορισμό, επιβεβαιώνοντας έτσι πως πέρασαν μαζί τις διακοπές τους.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και η Πόπι Ντελεβίν «επισημοποίησαν» τον δεσμό τους με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, ποζάροντας για το εξώφυλλο του ισπανικού περιοδικού Vanity Fair.

O 24χρονος και το 36χρονο μοντέλο πόζαραν μαζί στον φακό και όπως θα δεις, ήταν άνετοι και ιδιαίτερα χαρούμενοι. Στο εξώφυλλο μάλιστα ο Κωνσταντίνος Αλέξιος κρατά στην αγκαλιά του τη σύντροφό του.

Φωτογραφίες: Instagram



Source link