Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κορίννα Ντουλλάαρτ – Milky Way: «Η δική μου πραγματικότητα δεν μου άρεσε, γι’ αυτό αποφάσισα να γίνω ηθοποιός»


Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της σειράς του Mega, Milky Way, η πρωταγωνίστρια, Κορίννα Ντουλλάαρτ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Κορίννα Ντουλλάαρτ μίλησε για τον ρόλο που υποδύεται. «Η σειρά μιλάει για μία κοπέλα που είναι 17 ετών, μεγαλώνει στην επαρχία κι έχει όνειρο να πάει στην Αθήνα να γίνει χορεύτρια. Όταν μαθαίνει ότι έχει μείνει έγκυος βλέπει τα όνειρά της να ”γκρεμίζονται”. Στην πορεία της θα υπάρξουν άνθρωποι που θα την βοηθήσουν κι άλλοι που την καταπιέζουν» εξομολογήθηκε η νεαρή ηθοποιός.

Σχετικά με το πώς βλέπει να αντιμετωπίζουν την διαφορετικότητα, η Κορίννα Ντουλλάαρτ απάντησε: «όχι καλά». Μάλιστα αποκάλυψε ότι στην πραγματική της ζωή «δεν θα ήμουν ποτέ στην παρέα κοριτσιών που ανήκω στην σειρά».

Η Κορίννα Ντουλλάαρτ ανέφερε, επίσης: «Παρουσιάζει μία πραγματικότητα και δεν κρύβει πράγματα η σειρά. Δείχνει πώς θα αντιδρούσε πραγματικά μία κοπέλα αν της συνέβαινε αυτό (η εγκυμοσύνη). Ακόμα και φίλες της που νόμιζε ότι θα ήταν εκεί για αυτή τσακώνονται μαζί της κι έτσι ούτε αυτές δεν είναι δίπλα της».

Όσο για το πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, η Κορίννα Ντουλλάαρτ ανέφερε: «Μου φαινόταν πάντα πολύ ενδιαφέρον. Ίσως επειδή η δική μου πραγματικότητα δεν μου άρεσε, θεωρώ ότι είναι μαγεία να έχεις την ευκαιρία να ζεις και να καταλαβαίνεις ήρωες μέσα από την Τέχνη».

Όλα όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη:



Source link