Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κακοκαιρία Daniel: Εξοργισμένος ο Αχιλλέας Μπέος με τους οδηγούς


Από νωρίς το πρωί ο Βόλος – και όλη η Μαγνησία – πλήττεται από την κακοκαιρία Daniel, καθώς βρέχει με αμείωτη ένταση. Σπίτια και δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους στον περιφερειακό, ενώ ένα φρεάτιο έσπασε μετατρέποντας τουλάχιστον έναν δρόμο σε ποτάμι.

Εκνευρισμένος με τους πολίτες του Βόλου που βγήκαν στους δρόμους εμφανίστηκε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος εξήλθε από το δημαρχείο φωνάζοντας στους οδηγούς που συνάντησε στους πλημμυρισμένους δρόμους της πόλης.

«Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε» ακούγεται να λέει ο κ. Μπέος στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του στο facebook.

«Κάνω έκκληση στον κόσμο μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχανήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις» συνέχισε ο δήμαρχος Βόλου με το νερό να φτάνει στο γόνατό του.

«Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε, πού πάτε όλοι εσείς; Από χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας» ακούγεται να φωνάζει στους οδηγούς.

Δες το βίντεο παρακάτω:



Source link