Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κακοκαιρία Ciaran: Μητέρα αγκαλιά με το μωρό της ξυπνά τη στιγμή που σπάει το παράθυρο δίπλα της

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία μητέρα αγκαλιά με το μωρό της, από την κακοκαιρία Ciaran που σαρώνει και την Βρετανία.

H κακοκαιρία που έχει αφήσει πίσω της, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 10 νεκρούς, έφθασε την Τετάρτη και στην Αγγλία, προκαλώντας πολλά προβλήματα, με εκατοντάδες σχολεία να παραμένουν κλειστά και τις αρχές να ζητούν από τους κατοίκους να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους.

«Νόμιζα ότι όλο το σπίτι θα κατέρρεε – Μοιάζει να έχει ανατιναχθεί»

Το παρακάτω βίντεο που έχει γίνε viral και έχει καταγραφεί από κάμερα ενδοεπικοινωνίας είναι σοκαριστικό. Δείχνει μια μητέρα να «δραπετεύει» άρον άρον με το μωρό της από την κρεβατοκάμαρά τους καθώς έσπασε από τους ανέμους ένα παράθυρο δίπλα τους.

«Τα τζάμια έπεφταν παντού και την άρπαξα και έτρεξα έξω από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες. Νόμιζα ότι όλο το σπίτι θα κατέρρεε για να είμαι ειλικρινής».

Η μητέρα άρπαξε το μωρό της και δραπέτευσε κυριολεκτικά από το σημείο.

«Πήγα για ύπνο και ξύπνησα με τον άνεμο να γίνεται όλο και πιο δυνατός και απλά μου φαινόταν περίεργο όλο αυτό. Ένιωσα ότι έπρεπε να την βγάλω έξω και τότε ήταν που έσπασαν τα παράθυρα» είπε η Ο’Ράιλι στο Sky News. «Ήταν πραγματικά τρομακτικό και μπήκα στιγμιαία σε κατάσταση επιβίωσης. Τα τζάμια έπεφταν παντού και την άρπαξα και έτρεξα έξω από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες. Νόμιζα ότι όλο το σπίτι θα κατέρρεε για να είμαι ειλικρινής».

Η Ο’Ράιλι έμεινε αγκαλιά με το μωρό της στο διάδρομο μέχρι να έρθουν οι ομάδες για να απομακρύνουν την ίδια και άλλους κατοίκους που επλήγησαν από την κακοκαιρία Ciaran σε κοντινά ξενοδοχεία. Αλλά δεν έχει ιδέα πότε θα επιστρέψει στο σπίτι της, καθώς όπως ανακάλυψε, το υπνοδωμάτιο δεν ήταν το μοναδικό δωμάτιο που επλήγη.

Όπως δήλωσε στο Sky News: «Παρόμοιο είναι το σκηνικό και στο σαλόνι και στην κουζίνα. Όλο το πίσω μέρος του σπιτιού μοιάζει να ανατινάχθηκε. Επέστρεψα στην κρεβατοκάμαρα και υπήρχαν παντού γυαλιά, στην κούνια της, στο κρεβάτι μου, σε όλο το πάτωμα. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να επιστρέψουμε σύντομα, δεν είναι ασφαλές μέρος προς το παρόν για την κόρη μου».





Source link