Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κάρλσον: «Θα φέρει ενέργεια ο νέος προπονητής»


 

Ο Σουηδός εξτρέμ του Άρη, σε δηλώσεις του πριν από το αυριανό (03/09, 20:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε πως ένας νέος τεχνικός δίνει… καινούργια ενέργεια σε μία ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Κάρλσον:

Για τα στοιχεία που έφεραν τις ήττες στις προηγούμενες αναμετρήσεις: «Κάποιες λεπτομέρειες δεν πήγαν καλά για εμάς. Διάφορες συμπτώσεις λειτούργησαν σε βάρος μας. Στον αγώνα με τον ΟΦΗ, βεβαίως, δεχτήκαμε τρία γκολ και από δικά μας λάθη. Στη Λαμία δεχτήκαμε πρώτοι γκολ, οι αντίπαλοι οπισθοχώρησαν και έτσι ήρθε η ήττα. Το λάθος μας ήταν ότι δεν φροντίσαμε να σκοράρουμε εμείς πρώτοι. Αν το κάναμε, θα ήταν άλλα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης: «Την Κυριακή παίζουμε στην έδρα μας, όπου, όπως έχω καταλάβει το διάστημα που είμαι στην ομάδα, είναι διαφορετικά τα πράγματα. Κι αυτό, γιατί θα έχουμε τους φιλάθλους μας κι αυτοί θα μας υποστηρίξουν, για να φτάσουμε στη νίκη. Στο ποδόσφαιρο, είτε προέρχεσαι από πολλές ήττες, είτε από πολλές νίκες, πάντα αυτό που μετράει είναι το παιχνίδι που έχεις μπροστά σου, στο οποίο πρέπει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου για τη νίκη. Αλλιώς ο κόσμος θα είναι θυμωμένος μαζί σουΑυτό που έχει σημασία την Κυριακή είναι τι θα κάνουμε εμείς. Με την αύρα της έδρας μας, εφόσον κάνουμε καλό παιχνίδι, θα νικήσουμε!».

Για την αντικατάσταση του Απόστολου Τερζή από τον Άκη Μάντζιο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας: «Ένας καινούργιος προπονητής φέρνει πάντα τις δικές του ιδέες. Βεβαίως, ο δικός μας νέος προπονητής είναι πολύ λίγες ημέρες μαζί μας και είναι λογικό ότι δεν προλαβαίνει να αλλάξει πολλά πράγματα. Σίγουρα, όμως, θα φέρει νέα ενέργεια σε όλη την ομάδα και πιστεύω ότι θα είναι αρκετή ούτως ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι την Κυριακή και να νικήσουμε. Σε βάθος χρόνου θα δούμε τις αλλαγές που θα κάνει στην ομάδα».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος στη νέα του ποδοσφαιρική πατρίδα και στη νέα του ομάδα, σχολίασε με αισιοδοξία: «Νιώθω πολύ όμορφα εδώ, στη Θεσσαλονίκη! Όσο για την ομάδα, έχω καταλάβει ότι ο Άρης είναι μια πολύ δυνατή ομάδα! Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα, όμως, και θέλουμε χρόνο να δέσουμε. Είμαι βέβαιος ότι στην πορεία η ομάδα θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες».//



Source link