Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ενισχύθηκε με τον Αναστασόπουλο η Κοζάνη


 

Την απόκτηση του 29χρονου δεξιού μπακ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ομάδα από τη Μακεδονία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κοζάνης:

«Η διοίκηση ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Αναστασόπουλο. Ο 29χρονος διεθνής ταλαντούχος ποδοσφαιριστής συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα μας, ένας δυναμικός παίκτης γεμάτος εμπειρία, έρχεται με στόχο να ενισχύσει την ομάδα μας να κατακτήσει τους στόχους της στην SL2.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος γεννήθηκε στον Πύργο στις 7 Μαρτίου του 1994 (29) και αγωνίζεται ως μπακ και ως αμυντικός χαφ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, πριν προωθηθεί στην Ανδρική ομάδα. Έπειτα παραχωρήθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου, για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, όπου έμεινε για ένα χρόνο. Ακoλούθησε η μετακόμιση του στη Λαμία και στη συνέχεια η μεταγραφή του στη Σπάρτη.

Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο ΑΟ Τρίκαλα, ενώ έπειτα αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό και Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Το 2020 φόρεσε τη φανέλα των Χανίων, του Αστέρα Βλαχιώτη ενώ την περασμένη σεζόν ανήκε στο δυναμικό της Αναγέννησης Καρδίτσας. Είναι διεθνής με την U-17 της Εθνικής μας ομάδας, μετρώντας 7 συμμετοχές και ένα γκολ. Παίκτης γεμάτος εμπειρία, όμως για την καριέρα του «μιλούν» τα νούμερα του, 163 συμμετοχές, 9 γκολ, 11 ασιστ, 12.825 λεπτά συμμετοχής σε επαγγελματικά πρωταθλήματα και κύπελλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις o αθλητής της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ, ανέφερε τα εξής: ««Είμαι πολύ χαρούμενος, που αποτελώ κι εγώ μέλος της οικογένειας της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ. Τα πολύ θετικά λόγια, που είχα ακούσει τα τελευταία χρόνια ως αθλητής άλλων ομάδων, για τη διοίκηση του συλλόγου, βλέπω πως επιβεβαιώνονται στο έπακρο, κάτι που με κάνει να νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου. Ευχαριστώ τον κόουτς κ. Διγκόζη και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη Αναστασόπουλο στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ».//Γ.



Source link