Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με δημοσίευμα στο διαδίκτυο για τον αποθηλασμό και τα μπουζούκια


Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, καθώς αυτά αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς της και καθημερινά μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της.

Χθες, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι επιθυμεί να σταματήσει τον αποκλειστικό θηλασμό του μπέμπη της, καθώς είναι κάτι που όσο όμορφο και αν είναι, τη δυσκολεύει αρκετά.

Αυτό είχε ως συνέπεια να γραφτούν «clickbaits» άρθρα για τη διακοπή του θηλασμού του οκτώ μηνών γιου της, με συνέπεια το πρωί της Δευτέρας η Ιωάννα Τούνη να απαντήσει μέσα από τα Instagram Stories της.

«Και αυτό το Story είναι αφιερωμένο στους αγαπημένους μου αυτούς “δημοσιογράφους” που για τα κλικς γράφουν ό,τι να ναι. Δεν είμαι σε καθόλου άσχημη ψυχολογική κατάσταση! Ήθελα να θηλάσω και θήλασα αποκλειστικά το μωρό μου για οκτώ μήνες και νιώθω πως έφτασε η ώρα να αρχίζει να αποθηλάζει σιγά σιγά. 

Όλες οι μαμάδες γνωρίζουν πως ο αποθηλασμός είναι μια δύσκολη διαδικασία που πρέπει να γίνεται σταδιακά. (Και προφανώς όχι να σταματήσω σε ένα βράδυ για να πάω μπουζούκια). Δηλαδή πρέπει να αρχίσω να αντικαθιστώ γεύματα στήθος, με γεύματα μπιμπερό… και σε κάποιους μήνες να το κόψουμε τελείως! Προφανώς αυτό το γνωρίζει και ο φουκαριάρης που έγραψε το άρθρο, αλλά δεν είχε άλλα spicy θεματάκια στη showbiz και είπε να δημιουργήσει» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

 

«Ο κόσμος πάει καλά γενικά; Η μετάφραση ότι βοηθήστε με μητέρες, να μου πείτε κολπάκια για να αποθηλάσω γιατί σιγά σιγά θέλω να αποκτήσω κοινωνική ζωή μεταφράστηκε κάπως έτσι; Τέλεια. Καθόλου clickbait. Πολλή καλή δημοσιογραφία» ανέφερε η Influencer.



Source link