Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ιτούδης: «Ο Παπαγιάννης αξίζει ένα παραπάνω χειροκρότημα»


 

Ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ παραχώρησε δηλώσεις λίγο μετά το φινάλε του συγκλονιστικού αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, στον οποίο η ομάδα του επικράτησε στο τέλος σε βάρος του Ολυμπιακού.

Η Φενέρμπαχτσε πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός βρήκε την ψυχολογία να ανατρέψει τον αγώνα, όμως στο τέλος οι λεπτομέρειες ήταν υπέρ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία επικράτησε με 79-77.  

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός της Φενέρ, σε δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε ξεχωριστά στον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του ματς, ενώ τόνισε πως η νίκη ήταν κομβικής σημασίας ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ελπίζω ότι δεν θα υπάρχει δεύτερο ματς με κάτι αμφισβητούμενο ειδικά μετά από ριπλέι. Δεν είναι ενάντια σε κάποιον αυτό, ας το αφήσουμε εκεί, απλά λέω απλά ότι δεν θέλουμε να το έχουμε ξανά. Συγχαρητήρια για μία ακόμα νίκη στην ομάδα και στο κοινό μας για την ατμόσφαιρα. Παίξαμε απέναντι σε μία τρομερή ομάδα.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ο Πιερ είχε 14 πόντους σε 6 λεπτά, όλα με ανοιχτά σουτ. Και μετά τον χάσαμε. Αυτό άλλαξε κάπως το πώς είχαμε προετοιμαστεί για το ματς. Πρέπει να απολογηθώ στον Χέιζ που έπαιξε για 40′, αλλά θέλαμε μέγεθος για να περιορίσουμε την δημιουργία των γκαρντ. Υπήρχε πολλή στρατηγική στο ματς, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έχει χτιστεί για να πάει μέχρι το τέλος.

Η νίκη είναι νίκη, ήρθε λίγο πιο διαφορετικά από ό,τι πιστεύαμε. Αυτό είναι το μπάσκετ. Ξέραμε τι θέλαμε να χτίσουμε, ο Παπαγιάννης αξίζει ένα παραπάνω χειροκρότημα, ήταν εξαιρετικός όχι μόνο με το σκοράρισμα αλλά και στην άμυνα με κοψίματα και ριμπάουντ».//Γ.



Source link