Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αρτέτα: «Αν υπήρχε VAR το πρώτο γκολ της Γουέστ Χαμ δεν θα έπρεπε να μετρήσει»


 

Ο προπονητής της Άρσεναλ παραχώρησε δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Carabao Cup και εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έπρεπε να παίξει με διαφορετικό τρόπο.

Ο Μικέλ Αρτέτα πήρε την ευθύνη για την ήττα από την Γούεστ Χαμ με 3-1 στο πλαίσιο της φάσης των ”16” του Carabao Cup. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 41χρονος προπονητής δήλωσε πως είναι απογοητευμένος με τον εαυτό του, ενώ, τόνισε πως αν υπήρχε VAR δεν θα έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ των ”σφυριών”, το οποίο χαρακτήρισε καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα.

Οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό, είμαστε εκτός κυπέλλου, θέλαμε να παίξουμε ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το παιχνίδι πήρε κατεύθυνση λόγω του πρώτου γκολ, αλλά έπρεπε να δούμε πολλά περισσότερα από την ομάδα και να κερδίσουμε το δικαίωμα της νίκης. Είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Θέλαμε να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο και δεν τα καταφέραμε. Κάθε φορά που χάνουμε ο πόνος είναι εκεί. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον πόνο και αυτή την ήττα για να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για τη Νιούκαστλ το Σάββατο».

Ο Αρτέτα αναφέρθηκε και στο πρώτο γκολ της Γουέστ Χαμ, όπου σύμφωνα με τον ίδιο αν υπήρχε VAR δεν θα μετρούσε: «Ναι σίγουρα. Αν υπήρχε VAR, τότε δεν υπήρχε γκολ, αυτό είναι σίγουρο, αλλά καταλαβαίνω ότι για τον διαιτητή είναι δύσκολο γιατί η γωνία και ο αριθμός των παικτών που βρίσκονται εκεί επηρεάζει το παιχνίδι. Αλλά και πάλι, δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία, μπορούσαμε να συμπεριφερθούμε καλύτερα στο γκολ πολύ καλύτερα από ό,τι κάναμε και να βρισκόμασταν σε καλύτερες θέσεις, αλλά προφανώς αυτό παίρνει κάτι από το παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό, που είναι το μομέντουμ».//ΜΛ.



Source link