Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ιστορικό τρίποντο με τεσσάρα για τη Χαϊντενχάιμ


 

Την πρώτη νίκη στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία πήρε η νεοφώτιστη ομάδα, κερδίζοντας με 4-2 τη Βέρντερ Βρέμης σε ένα χορταστικό παιχνίδι στην “Voith-Arena”.

Ο Αγώνας

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κλάιντιενστ στην κάτω αριστερή γωνία, μετά από χέρι των φιλοξενούμενων εντός περιοχής και έλεγχο από το VAR. Η Χάιντενχαϊμ είχε το πάνω χέρι στο παιχνίδι στο πρώτο μισάωρο με άλλες επτά τελικές εκτός του γκολ, σε αντίθεση με τη Βέρντερ Βρέμης στο ίδιο διάστημα, η οποία είχε πρόβλημα στην επίθεση. Η συνέχεια ήταν διαφορετική αφού οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 40′, όταν ο Στάγκε βγήκε τετ α τετ με τον Μίλερ και έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα, η ομάδα του Σμιντ διπλασίασε το προβάδισμα της, με προσωπική ενέργεια του Ντίνκτσι που έκανε το 2-0 από το ύψος της περιοχής και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα πριν τα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Βρέμης μπήκε δυνατά και κέρδισε πέναλτι στο 48′ μετά από χέρι του Τραορέ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντουσκχ, ο οποίος αστόχησε αλλά για καλή του τύχη πήρε το ριμπάουντ και μείωσε σε 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 64′, όταν ο Βάιζερ κέρδισε την κεφαλιά από σέντρα του Ντεμάν και έστειλε την μπάλα στην πάνω αριστερή γωνία (2-2). Σε ένα ματς-ροντέο, οι νεοφώτιστοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 68′, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ντίνκτσι και σφράγισαν τη πρώτη τους νίκη (4-2) στην Bundesliga με όμορφο σουτ του Μπέστε από το ύψος της περιοχής στο 76′. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι και έτσι η νεοφώτιστη ομάδα έζησε ένα ιστορικό απόγευμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Bundesliga:

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2:2

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου 2-1
Κολωνία – Χόφενχαϊμ 1-3
Λειψία – Άουγκσμπουργκ 3-0
Μάιντζ – Στουτγκάρδη 1-3
Φράιμπουργκ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-4
Μπόχουμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 

Χάιντενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης 4-2
18:30 Ντάρμσταντ – Γκλάντμπαχ

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΣΠ



Source link