Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η τελευταία κοινή εμφάνιση με τον Δημήτρη Κατριβέση, τα δάκρυα και οι δηλώσεις όλο νόημα


Σύννεφα στη σχέση τους φαίνεται πως αντιμετωπίζουν η Μαριάντα Πιερίδη με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση, χωρίς οι ίδιοι να έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει.

Τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες μιλούν για κρίση στον γάμο του ζευγαριού, αλλά και ενδεχόμενο χωρισμό, η τραγουδίστρια όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι.

Την είδηση αυτή σχολίασε και η Κατερίνα Καινούργιου την Δευτέρα 18/9 μέσα από την εκπομπή της, η οποία μάλιστα, αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία με την τραγουδίστρια, καθώς και πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε στην εκπομπή.

«Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης περνούν μια δύσκολη περίοδο στο γάμο τους. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο αυτό το καλοκαίρι, δημιούργησαν χάσμα στη σχέση τους. Προτεραιότητα τόσο για τη Μαριάντα όσο και για τον Δημήτρη είναι το παιδί. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθούν να δουν τι έφταιξε και να επανέλθει η ισορροπία στη ζωή τους» ανέφερε χαρακτηριστικά πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον τους

Οι τελευταίες δημόσιες εμφάνισεις του ζευγαριού

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης μπορεί να μην έκαναν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, πριν από δύο μήνες όμως, και συγκεκριμένα στις 23/7 είχαν βρεθεί στη συναυλία των Guns N’ Roses στην Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια τότε είχε δημοσίευσει και σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι όπως θα δεις, μαζί τους ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, ενώ λίγες ημέρες πριν την συναυλία είχε προηγηθεί μία ακόμη, όπου η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης είχαν δώσει το παρών στα εγκαίνια του showroom της Αθηνάς Οικονομάκου.

Οι δυο τους μάλιστα, είχαν ποζάρει μαζί στον φωτογραφικό φακό!

Μαριάντα Πιερίδη: Τα δάκρυα στην εκπομπή

Λίγο πριν το φινάλε του «Καλοκαίρι Yes», η Μαριάντα Πιερίδη εμφανίστηκε δακρυσμένη στην έναρξη της εκπομπής, όταν η εκπομπή ξεκίνησε με «μουσικό χαλί» το κομμάτι «Δεν ντράπηκες» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Τότε, η Μαριάντα Πιερίδη προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, βγαίνοντας μάλιστα κι από το πλάνο για μερικά δευτερόλεπτα.

«Καλύτερα δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε σήμερα», είπε η Μαριάντα Πιερίδη και ο Τριαντάφυλλος τη ρώτησε: «Ποιος δεν ντράπηκε;».

Οι δηλώσεις όλο νόημα

Μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «γκρίζα σύννεφα», η Μαριάντα Πιερίδη δεν δίστασε να δείξει τις αντιδράσεις της σε σχετικές ερωτήσεις…

Όταν η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» την συνάντησε στο αυτοκίνητο κατά την έξοδο της από το Open, έδειχνε να είναι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά.

«Δε μπορώ να πω κάτι για τη συγκίνησή μου στην εκπομπή. Είναι πολύ προσωπικό», ανέφερε αρχικά ενώ όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για το unfollow στον Δημήτρη Κατριβέση εμφανώς συγκινημένη απάντησε: «Σταμάτα» και αποχώρησε.

Οι δηλώσεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Την τραγουδίστρια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και ρωτήθηκε ξανά για την ημέρα που είχε συγκινηθεί on air στην εκπομπή της στο Open.

«Συγκινήθηκα στην εκπομπή, συμβαίνουν και αυτά. Δεν μπορώ να σου πω με τι έχει να κάνει. Σας αγαπώ πολύ. Είμαι μια χαρά» αρκέστηκε να δηλώσει η Μαριάντα Πιερίδη.

Το απόγευμα της Τρίτης 19/9 και με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική της ζωή, η Μαριάντα Πιερίδη έκανε μια δημόσια παράκληση. 

Δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες της με τον γιο της, παρακάλεσε να μη συνδέονται οι εκάστοτε αναρτήσεις της με τα επαγγελματικά της.

«Εγώ και εσύ… (Παρακαλώ πολύ κ το λέω με πολλή πολλή αγάπη, μην μπλέκετε τον γιο μου και την κάθε μου ανάρτηση με γνωμικά η φωτογραφίες, με τα επαγγελματικά μου. Αν θελήσω να αναφερθώ σε αυτά, θα είμαι πολύ συγκεκριμένη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων)» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαριάντα Πιερίδη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μαριάντα Πιερίδη θέλει να απασχολεί περισσότερο με τα επαγγελματικά της βήματα και καθόλου με την προσωπική της ζωή!





Source link