Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η συγκινητική προσφορά των εθελοντών για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία

ethelontes danielvolos 2

Στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας Βόλου, δεκάδες εθελοντές έχουν στήσει υπαίθρια μαγειρεία και ετοιμάζουν εκατοντάδες μερίδες φαγητού κάθε μέρα, που θα διανεμηθούν στους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία.

Οι εθελοντές ετοιμάζουν, συσκευάζουν και στέλνουν κάθε μέρα φαγητό αλλά και σνακ, γλυκά και λιχουδιές για τα παιδιά στον Βόλο, το Πήλιο και την Καρδίτσα. Στέλνουν επίσης και εμφιαλωμένο νερό. Στο γήπεδο της Νίκης στην Νέα Ιωνία Βόλου, σε μεγάλες κατσαρόλες με φρέσκα υλικά, οι εθελοντές με αγάπη και φροντίδα μαγειρεύουν για όσους το έχουν ανάγκη.

Όπως εξηγεί στην ΕΡΤ ο κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, πολλοί άνθρωποι φέρουν υλικά και πράγματα για τους πληγέντες από τις πλημμύρες, ενώ οι εθελοντές συσκευάζουν με προσοχή τα φαγητά που παρασκευάζονται επί τόπου. Ο χώρος λειτουργεί από τις 8 το πρωί ως τις 11 το βράδι. Ο ίδιος, καλεί τους πολίτες που θέλουν να προσφέρου, να φέρουν στο γήπεδο υλικά για μαγείρεμα ή ξηρά τροφή, για να υποστηρίξουν την κουζίνα των εθελοντών.

“Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε” λέει ένας από αυτούς και καλεί όσους μπορούν να βοηθήσουν, να έρθουν στην Νέα Ιωνία και να δηλώσουν παρών.

www.ertnews.gr



Source link