Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Σαμπντόρια εξετάζει την περίπτωσή του, σύμφωνα με ιταλικό μέσο




SERIE A



Παπασταθόπουλος: Η Σαμπντόρια εξετάζει την περίπτωσή του, σύμφωνα με ιταλικό μέσο

ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εξακολουθεί να είναι στη λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και μία από τις ομάδες που κοιτάζει με ενδιαφέρον την περίπτωσή του είναι η Σαμπντόρια, όπως αναφέρει ιταλική ιστοσελίδα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στο φινάλε της περασμένης σεζόν και μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάποια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, μένοντας έτσι στο “κλαμπ” των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Το γεγονός αυτό έχει φέρει κοντά του αρκετές ομάδες που ψάχνουν κινήσεις της τελευταίες στιγμής πριν κλείσουν οριστικά τα μεταγραφικά παράθυρα, με την ιταλική ιστοσελίδα “Il Secolo XIX” να αναφέρει πως η Σαμπντόρια του Αντρέα Πίρλο, που φέτος θα αγωνίζεται στην Serie B, παρακολουθεί με ενδιαφέρον την περίπτωση απόκτησής του.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Γένοβας εμφανίζεται να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός πρώην συμπαίκτη του Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό, του Παϊτίμ Κασάμι, με τον 35χρονο στόπερ από την πλευρά του να έχει πάρει γεύση από την Serie A έχοντας φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Τζένοα και της Μίλαν.



Source link