Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δεν ήταν τιμωρημένοι οι τέσσερις παίκτες που δεν έπαιξαν με το Γιβραλτάρ




ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ



Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ: Δεν ήταν τιμωρημένοι οι τέσσερις παίκτες που δεν έπαιξαν με το Γιβραλτάρ

INTIME SPORTS

Σε απίστευτη γκάφα προχώρησε η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία καθώς οι ιθύνοντες του αντιπροσωπευτικού τμήματος θεώρησαν πως οι Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος και Σιώπης ήταν τιμωρημένοι για το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ αλλά εν τέλει δεν ήταν.

Απίστευτη γκάφα από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τους ιθύνοντες στην Εθνική Ελλάδας. Οι Κώστας Τσιμίκας, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος και Μανώλης Σιώπης δεν αγωνίστηκαν κόντρα στο Γιβραλτάρ επειδή η ΕΠΟ νόμιζε πως ήταν τιμωρημένοι, όμως οι τέσσερις παίκτες είχαν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής.

Ο κανονισμός της ΟΥΕΦΑ αναφέρει ότι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα προκριματικά του Euro 2024 τιμωρείται με μία αγωνιστική, εφόσον συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες.

Με την κάρτα που είδαν στο Αϊντχόφεν στην ήττα με 3-0 από την Ολλανδία οι Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Σιώπης και Μάνταλος έφτασαν τις δύο στα προκριματικά άρα είχαν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ.

Οπότε η υποτιθέμενη τιμωρία των τεσσάρων δεν σβήστηκε, άρα αν πάρουν μια κάρτα στο επόμενο παιχνίδι με την Ιρλανδία εκτός έδρας θα χάσουν την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ολλανδία.



Source link