Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η παρέα του Μέσι άλωσε το Λος Άντζελες (video)


 

Η Ίντερ Μαϊάμι συνέχισε την ανοδική της πορεία στο Major League Soccer, μιας και επικράτησε με 3-1 της ομάδας από την “πόλη των αγγέλων” μέσα στο “BMO Stadium”.

Με τον Λιονέλ Μέσι να έχει… κέφια, δημιουργώντας δύο από τα τρία γκολ, το σύνολο του Τάτα Μαρτίνο πέτυχε τη δεύτερη νίκη του μετά την επιστροφή από τη διακοπή. Μάλιστα, σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει ρεκόρ 2-1-0 και δείχνει πως… πατάει το γκάζι, στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ.

Η Ίντερ άνοιξε το σκορ μόλις στο 14ο λεπτό με τον Φαρίας, μετά από ασίστ του Αβίλες. Στο 51′, ο “πούλγκα” πήρε το ρόλο του δημιουργού και μοίρασε στον Ζόρντι Άλμπα, ο οποίος έκανε το 2-0, σε ένα γκολ που θύμισε… Μπαρτσελόνα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν σταμάτησε εκεί, μιας και στο 83′ συνεργάστηκε υποδειγματικά με τον Καμπάνια, ο οποίος… κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε το Λος Άντζελες ήταν να μειώσει με τον Χόλινγκσχεντ στο 90′.

Πλέον, ο σύλλογος του Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει 25 βαθμούς και βρίσκεται στο -8 από τα play-in και στο -15 από τα playoffs, έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα. Όλα αυτά, εννέα αγώνες πριν το φινάλε τη κανονικής περιόδου.//Α.





Source link