Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η μεγάλη μέρα για το ντοκιμαντέρ των 100 χρόνων




ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ



Ατρόμητος: Η μεγάλη μέρα για το ντοκιμαντέρ των 100 χρόνων

PRINT SCREEN

Ένα ανεξάρτητο ντοκιμαντέρ για την ιστορία των 100 ετών από τη δημιουργία του Ατρομήτου αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των Περιστεριωτών κι όχι μόνο.

Τα 100 χρόνια ιστορίας του Ατρομήτου θα επιχειρήσουν να βάλουν στη μεγάλη οθόνη οι δημιουργοί του ανεξάρτητου ντοκιμαντέρ “100 χρόνια Ατρόμητος – Ντοκιμαντέρ”.

Η πόλη του Περιστεριού έχει ντυθεί στα χρώματα αυτής της προσπάθειας καθώς πολλά είναι τα καταστήματα τα οποία έχουν κορνιζάρει το poster προβολής του ντοκιμαντέρ. Οι προβολές θ’ αρχίσουν από την Παρασκευή 06 Οκτωβρίου και θα συνεχιστούν το σαββατοκύριακο.

Οι ώρες προβολής:

  • Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 19:00
  • Σάββατο 07 Οκτωβρίου 16:00
  • Κυριακή 08 Οκτωβρίου 11:15

Η ταινία θα προβληθεί στον κινηματογράφο ΦΟΙΒΟΣ. Την Πέμπτη 04 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του ντοκιμαντέρ από τους δημιουργούς του.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η συγκεκριμένη προσπάθεια αποτελεί την αρχή καθώς θ’ ακολουθήσουν κι άλλες δημιουργίες με ιστορίες ανθρώπων που βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον ταξίδι στο χρόνο με σήμα το αστέρι.

Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ που ακολουθεί, στο ντοκιμαντέρ προβάλλονται ιστορικά αρχεία, ενώ μιλούν σημαντικές προσωπικότητες που έχουν υπηρετήσει τον Ατρόμητο στα 100 χρόνια της ιστορίας του.



Source link