Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Λανς δείχνει σημάδια ανάκαμψης


 

Νέο θετικό αποτέλεσμα πήραν οι δευτεραθλητές Γαλλίας, οι οποίοι επικράτησαν στο “Stade de la Meinau” του Στρασβούργου με 1-0 για την 7η αγωνιστική της Ligue 1 και πανηγύρισε το δεύτερο της τρίποντο στην σεζόν. Πρώτη ήττα για τoν Πατρίκ Βιεϊρά.

Η Λανς που δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα, έψαχνε το δεύτερο τρίποντό της, κόντρα σε μία ομάδα που δεν είχε ηττηθεί εντός έδρας έως το βράδυ της Παρασκευής (29/09).

Ο αγώνας

Τα πρώτα λεπτά ήταν κυρίως αναγνωριστικά, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα, δεν άργησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Συγκεκριμένα στο 20′, ο Ελιέ Γουαΐ με ένα υπέροχο τελείωμα έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τη νέα του ομάδα. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι έκαναν διαχείριση, προσπαθώντας να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους.

Στο ξεκίνημα το δεύτερου μέρους η Λανς λίγο… έλειψε να διευρύνει το υπέρ της σκορ. Στο 50′ ο σκόρερ του αγώνα, αστόχησε από πλεονεκτική θέση, με τον Σελς να του λέει «όχι». Οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν κατάφεραν να “ξεκλειδώσουν” την άμυνα των φιλοξενούμενων, που μάλιστα είναι οι χειρότεροι του πρωταθλήματος σε αυτόν τον τομέα με 12 γκολ παθητικό.

Το σκορ παρέμεινε ίδιο ως το τέλος, με το σύνολο του Φρανκ Χάισε να πανηγυρίζει το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντό του, να φτάνει τους επτά βαθμούς και να “ξεκολλάει” από τις θέσεις του υποβιβασμού. Για το Στρασβούργο αύτη ήταν η τρίτη ήττα στην Ligue 1 και πρώτη στην έδρα του, παραμένοντας στους 10 βαθμούς και στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Στρασβόυργο: Σελς, Σεναγιά, Νιαμσί, Περέν, Ντιλέινι, Ντουκουρέ, Ντεμιτζέτ, Ντιαρά (81′ Σισοκό), Γκάμπριελ, Μπακουά (61′ Γκαμεϊρό), Εμ (70′ Μοτίμπα)

Λανς: Σαμπά, Αγκιλάρ, Μασάντο (75′ Φρανκόβσκι), Μεντίνα, Γκραντέτ, Ντάνσο, Φουλζινί (75′ Τομαζόν), Ντιούφ (85′ Αϊναουί), Μεντί (66′ Σαμέντ), Σοτοκά, Γουαΐ (66′ Γκιλαβογκί)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στη Ligue 1:

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

Στρασβούργο – Λανς 0-1

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

18:00 Κλερμόν – Παρί Σεν Ζερμέν
22:00 Μονακό – Μαρσέιγ

Κυριακή 1 Οκτωβρίου

14:00 Ρεμς – Λυών
16:00 Νις – Μπρεστ
16:00 Τουλούζ – Μετς
16:00 Χάβρη – Λιλ
18:05 Λοριάν – Μονπελιέ
21:45 Ρεν – Ναντ

Δείτε τη βαθμολογία της Ligue 1 εδώ.//ΓΓ.



Source link